Club d’Estil d’EL PERIÓDICO

Dia de la mare 2021: Pataky, Carbonero i Echevarría, les més estiloses d’Espanya

  • Referents de l’estètica ‘boho chic’, de l’estil romàntic i sostenible i del corrent ‘comfy’ i esportiva, les tres ‘influencers’ repeteixen al podi per segon any, segons una enquesta

9
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Destaquen per la seva vàlua i talent, i són admirades per les seves respectives professions, però també per ser ‘referentes’ del glamur i l’elegància. Tenen carreres exitoses i també són mares orgulloses. Els seus ‘outfits’ són admirats a les revistes i a Instagram, on les segueixen milions de fans. Des de l’actriu Elsa Pataky, la periodista Sara Carbonero, la també intèrpret i ‘trendsetter’ Paula Echevarría, passant per la reina Letícia en persona o les ‘influencers’ Laura Escanes o María Pombo, totes elles conformen el selecte club de mares espanyoles famoses amb molt estil, tal com indica el rànquing elaborat pel lloc de comerç electrònic Showroomprive, a partir d’una enquesta feta a 350 dones i el mateix nombre d’homes.

En aquest ‘top ten’ de dones apoderades, exitoses i inspiradores han quedat registrades diferents tendències, des de les més sofisticades fins a les més casual i esportives, passant per les més ‘hippies’ i naturals. En aquesta llista de les mares més estiloses d’Espanya 2021 hi ha per a tots els gustos.

Elsa Pataky

Amb un 18,52% de vots (l’any passat va obtenir el 25,84% de recolzaments), l’actriu madrilenya, de 44 anys, que resideix a Byron Bay (Austràlia) juntament amb la família ideal que ha format amb el ‘déu Thor’ Chris Hemsworth –amb qui té tres fills, India Rose (8) i els bessons Sasha i Tristan (7)– es perpetua un any més al cim del rànquing de les mares espanyoles més ben vestides del 2021. De gustos senzills, es desmarca de la resta per la naturalitat que transmet a través dels teixits, els colors i les formes i volums dels seus estilismes. Allà on va, l’actriu de sèries com ‘Al salir de clase’ o sagues fílmiques com ‘Fast & Furious’ és tot un exemple d’estilàs, i un dels referents més importants de l’estètica ‘boho chic’. Quan no vesteix de roba de gimnàs –on segueix una exigent rutina diària– sol triar vestits curts llencers o samarretes amb ‘shorts’ que combina amb sandàlies còmodes o botes i barrets country.

Sara Carbonero

Molt de prop, en la posició de plata, es troba un any més la periodista Sara Carbonero, amb un percentatge del 17,37% (18,78% el 2020). El repertori estilístic de l’ex d’Iker Casillas, amb qui té dos nens, Martín (7) i Lucas (4), és un mix entre el casual, el romàntic i el folk. Així mateix, el moviment ‘slow life’ (corrent que regeix la seva filosofia de vida i que també dona nom a la seva pròpia marca de roba, Slow Love, que té en comandita amb la seva gran amiga, la periodista de Telecinco Isabel Jiménez) també es reflecteix a la seva roba, ja que la seva vestimenta respira calma i delicadesa: colors cremes, flors, estampats naturals i sense estridències... ¿Què més la fa triomfar? La seva ferma aposta per la moda sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Paula Echevarría

Durant el seu embaràs de Miguel Jr., Paula Echevarría(43) ha evidenciat ser una de gestant amb molta classe, ja que va ser la tercera més ben valorada amb un 13,05% (13,92% el 2020). Els seus ‘looks’ premamà en clau ‘comfy’, alineats amb l’estil ‘athleisure’, s’han fet virals a les xarxes, com quan es va sumar a la moda d’aquest hivern d’anar amb els mitjons per sobre dels ‘leggings’. ¿Els ‘outfits’ més aplaudits durant el segon embaràs de l’actriu de ‘Velvet’, actual parella de l’exfutbolista Miguel Torres, i ex del cantant David Bustamante? Els vestits dessuadora complementats amb gorres, ‘sneakers’ i ulleres de sol, els ‘flower dresses’ més botes tipus ‘cowboy’, i els pitets texans combinats amb ‘blazer’ i ballarines

Letizia

Aquest any la reina d’Espanya puja un lloc en la llista de mares estiloses, amb un 10,93% dels vots respecte al 9,62% del 2020. Cada vestit de gala, cada vestit de jaqueta, cada faldilla (i el seu llarg), les seves apostes ‘low cost’ d’Inditex i Mango... Fins als accessoris que porta Letizia i fins i tot la manera en què es recull els cabells o es maquilla s’analitzen al detall dins i fora de les nostres fronteres. Durant aquest últim any Covid ha seguit una línia austera i ha repetit bastanta roba, com el recent ‘look’ en el seu primer acte d’agenda després de la Setmana Santa, en què ha rescatat la seva famosa jaqueta ètnica d’Uterqüe que va estrenar el 2015 i que ja és un clàssic del seu armari primaveral. Però entre les estrenes més aplaudides, una brusa negra de mànigues bollades de Pertegaz; i entre els seus conjunts ‘working’, les seves jaquetes Hugo Boss, una de les seves marques de capçalera (en la foto del ‘post’ inferior), amb faldilles ‘midi’ Adolfo Domínguez combinades amb sabates de Carolina Herrera.

Eva González

Una de les dues mares que han entrat aquest any en aquest rànquing és la model sevillana, actriu i presentadora de ‘La Voz’ i abans ‘Masterchef’ i Miss Espanya 2003, Eva González (40), amb el 9,57% dels vots. Casada des del 2015 amb el torero Cayetano Rivera Ordóñez i mare d’un nen de 3 anys, li agrada vestir elegant i sofisticada, però sense estridències, dins i fora de la pantalla, on de vegades també disfruta de la moda esportiva. És la ‘convidada perfecta’ que sempre triomfa en les cerimònies amb els seus vestits inspiració vell Hollywood. També li agrada fer gala de flamenca lluint dissenys de volants de modistes de la seva terra.

Pilar Rubio

La presentadora, actriu i model madrilenya Pilar Rubio (43) és la sisena supermare amb més estil d’Espanya, amb el 9,23% de recolzaments (contra el 9,62 de l’any passat). Juntament amb el futbolista del Reial Madrid Sergio Ramos, la col·laboradora de Pablo Motos a ‘El Hormiguero’, capitaneja una família nombrosa. La mare de Sergio (6), Marco (5), Alejandro (3) i el petit Máximo Adriano, de només 8 mesos, simultanieja el ‘look’ fitnes, amb el rocker i fins i tot punk (és fan de les jupes i les peces de cuir en general) amb els vestits de festa que ressalten el seu costat més sexi. De vegades també li agrada ressaltar el seu costat més ‘pin up’.

Amaia Salamanca

L’estrella de ‘Sin tetas no hay paraíso’ o de ‘Gran Hotel’ és una de les actrius que sempre encerta amb els seus ‘outfits’. Tot i que ha baixat un pèl en el rànquing (del 9,71% al 8,13% d’aquesta edició), Amaia Salamanca (35) continua sent una de les mares més ben vestides del nostre país, a més de nova ‘ambaixadora’ Pantene, pels seus envejables cabells rossos. A les alfombres vermelles sempre encerta ja vesteixi de llarg o de curt (el negre i el vermell són els seus tons fetitxe), o amb masculins vestits jaqueta. Des del 2010 és parella de l’exitós empresari Rosauro Varo Rodríguez, amb qui té dos nens: Olivia (7) i Nacho (5).

Ana Boyer

La filla petita d’Isabel Preysler i el difunt exministre socialista Miguel Boyer ha obtingut el 5,08% dels vots (contra el 3,26% del 2020). Als seus 32 anys, la dona del tennista Fernando Verdasco i mare d’un petit de 2 anys anomenat Miguel, treballa en una consultora estratègica després d’haver acabat els seus estudis en Dret i Administració i Direcció d’Empreses. Igual que les seves germanes Chabeli Iglesias i Tamara Falcó, la jove ha heretat l’estil elegant clàssic de la seva mare, la reina del paper cuixé. Amb ella ha participat en alguns esdeveniments del clan Porcelanosa i també es deixa veure a les xarxes socials promocionant productes relacionats amb la seva faceta maternal.

María Pombo

Recentment estrenada com a mare primerenca, María Pombo (26) també acaba d’incorporar-se a aquest rànquing d’‘it-mums’ (amb un 4,23% dels vots). La ‘influencer’, que només a Instagram té gairebé dos milions de seguidors, i que va ser portada de l’edició espanyola de ‘Forbes’ l’octubre passat, farà el salt a la tele, ja que és una de les concursants confirmades per a la segona temporada de ‘El Desafío’ (Antena 3). La seva etapa va començar als 19, quan publicava fotos dels seus ‘looks’ casuals, rockers, atrevits, bohemis i clàssics a les xarxes socials. El que es va posar a rodar per diversió ha acabat convertint-se en la seva feina (té la firma de moda Tipi Tent), i és una de les dones del panorama nacional més demandades per les empreses (GHD, Pantene, Guerlain, Calzedonia...). Per cada publicació patrocinada pot arribar a cobrar fins a 4.000 €. ‘¡Hola!’ va retransmetre en directe el seu casament el 2019 amb Pablo Castellano i ella mateixa ha fet el mateix a Instagram amb diferents capítols de la seva vida, com quan li van diagnosticar esclerosi múltiple, amb l’evolució de la seva rinoplàstia, embaràs i posterior part.

Laura Escanes

La model que es va donar a conèixer a la 080 de Barcelona i a la New York Week, desfilant per a Custo Barcelona, és una de les ‘influencers’ amb més ganxo del panorama espanyol. Les marques es rifen qui, des del 2017, és dona del comunicador Risto Mejide, amb qui té una nena, d’any i mig, anomenada Roma. L’autora del llibre de poemes ‘Piel de letra’ (2018), té a Instagram més d’1,5 milions de seguidors àvids del seu estil divertit i que ha forjat sabent combinar a la perfecció peces ‘low-cost’ i de grans firmes. A més, li encanta sorprendre canviant radicalment de tallada de cabells: des de la melena rossa a què va dir adeu gairebé rapant-se els cabells, fins al color rosa xiclet que llueix últimament. Per tot això ha reunit el 3,89% dels vots (2,29% el 2020). 

Club d’Estil d’EL PERIÓDICO

Al Club d’Estil d’EL PERIÓDICO ens agrada estar a l’última, ens interessa la moda i la bellesa i totes les tendències en estil de vida, decoració i regals. Aquí us explicarem què és l’última moda al carrer i també les xarxes socials, i us donarem trucs perquè no se us escapi res. És molt fàcil unir-se al club. Registreu-vos a Entre Tots i escriviu-nos per explicar-nos les vostres inquietuds o compartir les vostres experiències.