Totes les respostes als dubtes que puguis tenir sobre la declaració de la renda

Concha Forteza, membre de la comissió fiscal del Col•legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, respon a les preguntes més freqüents dels contribuents

Fer la declaració de la renda amb un gestor administratiu estalvia errors involuntaris

Fer la declaració de la renda amb un gestor administratiu estalvia errors involuntaris / Shutterstock

1
Es llegeix en minuts
Pep Canals

La campanya de la declaració de la renda encara ja el seu tram final. Els contribuents tenen fins al pròxim 30 de juny per a presentar davant l'Agència Tributària els rendiments econòmics que van obtenir durant l'any 2022. Des de l'11 d'abril es pot presentar en línia, el 5 de maig va començar el termini per a fer-la via telefònica i el pròxim 1 de juny començarà el termini per a fer-la presencialment en les oficines d'Hisenda.

A pesar que es tracta d'un tràmit que repetim anualment, sempre sorgeixen dubtes vinculats amb les novetats o sobretot allò que és desgravable o deduïble. El millor, per a evitar maldecaps, és confiar en un gestor administratiu. Són experts en fiscalitat que estan al dia de totes les novetats de la declaració de la renda i eviten errors que podrien suposar un problema greu amb l'Agència Tributària.

Fer la declaració de la renda amb un gestor administratiu estalvia errors involuntaris

/ Shutterstock

Amb l'objectiu de respondre a tots els dubtes dels contribuents, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, a través d'El Periódico, ha recollit en les últimes setmanes diferents preguntes sobre aquest tema. Concha Forteza, membre de la comissió fiscal del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, ha respost a totes elles. N'has fet alguna? Aquí tens les teves respostes:

Si encara no has fet la declaració de la renda i necessites consultar a un gestor administratiu, pots trobar al més pròxim en aquest cercador.

Temes:

Impostos Hisenda