Formació de directius

L’IESE es referma en el ‘top 10’ mundial d’MBA

L’escola de negocis en l’atenció personalitzada, innovació, internacionalitat i sostenibilitat

Lideratge 8 Campus del IESE a Barcelona.

Lideratge 8 Campus del IESE a Barcelona. / DANNY CAMINAL

2
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El ‘màster of business administration’ (MBA) d’IESE Business School se situa entre els 10 millors del món, segons el rànquing que publica aquest dilluns el ‘Financial Times’. Aquest màster, que és el primer a Espanya i el tercer d’Europa, consolida l’entitat com una de les millors escoles de negoci del món.

Segons el rànquing, l’MBA a temps complet de l’IESE ocupa el desè lloc a nivell mundial. Encapçalen la classificació Wharton i Colúmbia, dels EUA. Empaten en tercera posició la francesa Insead i la també nord-americana Harvard. La llista, dominada per escoles nord-americanes, només té tres europees en el ‘top 10’: Insead, al lloc número tres, la London Business School (8) i IESE (10).

«La nostra posició constant entre les 10 millors escoles de negocis del món apunta a la solidesa i profunditat de l’MBA de l’IESE», explica Marc Badia, vicedegà dels programes MBA i MiM d’IESE Business School. «És un programa que està en constant innovació, amb un pla d’estudis que cobreix temes comercials d’avantguarda com la intel·ligència artificial i tecnologies emergents, un ecosistema d’emprenedoria excepcional, i amb l’opció per aprofundir en àrees específiques com l’anàlisi de dades i negocis digitals, emprenedoria i innovació o sostenibilitat», afegeix.

Caràcter internacional

En aquest últim rànquing, el ‘Financial Times’ destaca especialment el caràcter internacional de l’MBA de l’IESE, ja que ocupa la posició número dos en la categoria «International Course Experience». A més d’estudiar en un entorn internacional, els MBA de l’IESE tenen l’oportunitat de cursar mòduls a Dubai, Nairobi, Nova York, São Paulo i Xangai, i així adquirir experiència empresarial de primera mà en diferents continents.

Segons la publicació britànica, la puntuació mitjana dels enquestats sobre el seu grau de satisfacció amb l’IESE va ser de 9,57 en una escala de deu punts. Es destaca «la cura i l’atenció personalitzada» que l’escola brinda als alumnes al llarg del programa, que inclou reunions i treballs en equips petits, un recolzament personalitzat i continu i una política de portes obertes per al professorat.

La classificació també destaca la capacitat de l’IESE «per ajudar els alumnes a arribar als seus objectius». El 90% dels enquestats considera que gràcies al bon acompliment de l’escola havia aconseguit els objectius que s’havia marcat abans d’estudiar l’MBA.

Notícies relacionades

Al seu torn, l’MBA de l’IESE ocupa el primer lloc a ‘Environmental, Social & Governance’ (ESG) i ho fa per tercer any consecutiu. El rànquing analitza el contingut del programa dedicat a la sostenibilitat, l’ètica i els problemes socials i mediambientals. Aquesta posició acredita l’enfocament de l’IESE de treballar la sostenibilitat des de tots els àmbits, és a dir, els alumnes estudien assignatures que cobreixen tots els aspectes socials, ambientals i ètics en els negocis des de com les empreses tracten el món que les envolta fins a com tracten cadascun dels seus empleats.

L’escola de negocis lligada a la Universitat de Navarra ocupa el primer lloc mundial en el rànquing d’MBA que elabora el setmanari ‘The Economist’ i el segon d’Europa de Bloomberg Business Week

Temes:

IESE