Beu de l’aixeta

Com deixar de comprar aigua d'ampolla i tot el que hi guanyaràs

Aquaflix és un servei que acosta l’osmosi a totes les llars mitjançant un inèdit model de subscripció: consum il·limitat, instal·lació i manteniment per 19,90€

Aquest sistema permet contribuir a la reducció de plàstics i de CO2, té beneficis per a la salut i suposa un estalvi econòmic

Aquaflix ofereix un sistema de purificació de l’aigua per una subscripció de menys de 20 euros al mes

Aquaflix ofereix un sistema de purificació de l’aigua per una subscripció de menys de 20 euros al mes / Cedida / Aquaflix

3
Es llegeix en minuts

El consum d’aigua forma part de la quotidianitat de la majoria de llars. Es beu, s’utilitza per cuinar, es fa servir per a la higiene personal, per a la neteja de la llar i per a moltes altres coses del dia a dia. Tot i així, la duresa de l’aigua de l’aixeta i alguns elements que conté fa que molta gent no en consumeixi. Aquaflix, ofereix el primer servei d’aigua purificada per subscripció que millora la qualitat i l’experiència de consum, amb una solució inèdita en tots els sentits.

Aquaflix, que va néixer el 2020, ofereix als seus usuaris la possibilitat de purificar l’aigua de l’aixeta a través de l’osmosi inversa. La tecnologia d’Aquaflix fa servir una membrana semipermeable que filtra les partícules, les molècules, els ions i els sediments de l’aigua per deixar-la purificada i lliure d’impureses, olors i sabors. Tot això fa que l’aigua de l’aixeta obtingui una qualitat òptima per al seu consum com si es tractés de l’aigua embotellada, però sense plàstic.

La particularitat del servei d’Aquaflix és el seu model. La companyia ofereix una subscripció mensual, com el que utilitzen les plataformes de sèries o música en ‘streaming’, que per 19,90€ inclou la instal·lació gratuïta del sistema, manteniment, aigua il·limitada i cap condició de permanència. L’empresa instal·la la seva màquina d’osmosi, sense cap cost per a l’usuari, i una aixeta intel·ligent que permet conèixer la qualitat de l’aigua. Si es necessita algun tipus de manteniment, ells ho solucionen i si l’usuari decideix donar-se de baixa només ha de notificar-ho 48 hores abans.

Gràcies al nou servei d’aigua per subscripció que ofereix Aquaflix, l’empresa Solucions Tècniques Aigua (STA) ja dona servei a més de 20.000 llars. ¿Quins beneficis aporta l’aigua per subscripció?

L’aigua més saludable

Amb el tractament d’osmosi inversa que ofereix Aquaflix s’aconsegueix una aigua de mineralització baixa i de gran qualitat, tal com recomanen els experts. Aquest tipus d’aigua aporta beneficis per al sistema renal i per a problemes de salut com la hipertensió, el restrenyiment i altres problemes de l’aparell digestiu.

Reducció del consum de plàstics i sostenibilitat

La sostenibilitat és cada vegada més present a les llars i un dels elements més nocius relacionats amb el consum d’aigua embotellada és la generació de plàstics. El 2019, per exemple, es van envasar 6.300 milions de litres d’aigua a Espanya, segons dades del sector. Si cada ampolla és d’1,5 litres, en total es van consumir 4.200 milions d’ampolles d’aigua. Els plàstics són un veritable problema per al medi ambient i, en especial, per als oceans que reben bona part dels residus que es generen.

Però aquest no és l’únic avantatge ambiental de l’aigua osmotitzada. Amb sistemes d’osmosi com Aquaflix també es redueixen les emissions de CO2. «Les nostres ciutats no poden suportar més trànsit pesat. ¿Per què fer-ho si tenim tuberies per portar l’aigua? És el més còmode i també el més eficient», asseguren des de la companyia.

Obrir l’aixeta i oblidar-se de comprar aigua

Obrir l’aixeta i oblidar-se de comprar aigua¿Qui no ha arribat a casa mort de set i ha hagut de baixar al súper a buscar aigua? Amb Aquaflix el problema queda resolt. En primer lloc, l’aigua sempre estarà disponible a l’aixeta de casa i, en segon, també suposa un estalvi en el cost de temps i esforç que suposa anar al supermercat i carregar amb una garrafa de 8 litres o un pack d’aigua envasada amb 9 litres.

Aquaflix: l’aigua purificada a l’abast de tots

El sistema de subscripció d’Aquaflix ofereix un consum il·limitat i el preu del servei és accessible a totes les butxaques. Per menys de 20 euros i estalviant el cost que suposa la compra d’aigua embotellada, la companyia ofereix un servei complet amb les màximes garanties.