Recinte Fira Gran Via

Demà arrenca el Saló del Caravaning a Barcelona

Des d’avui i fins al diumenge 24 d’octubre Fira de Barcelona organitza la mostra internacional de referència del sector de l’oci sobre rodes.

Demà arrenca el Saló del Caravaning a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Demà arrenca una nova edició (ja en van 35) del Saló Internacional del Caravaning, la mostra més gran dedicada a l’oci i a l’aventura sobre rodes, al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Més de 30.000 metres quadrats serviran perquè prop de 130 marques exposin les seves novetats i propostes en un sector que ha viscut un repunt en els últims mesos. Fins a 600 vehicles seran presents sobre la passarel·la més internacional del sector a Europa.

El Saló Internacional del Caravaning, que organitza Fira de Barcelona amb la col·laboració d’Aseicar (Associació Espanyola de la Indústria i el Comerç del Caravàning) i Gremcar (Gremi d’Empresaris de Caravàning de Catalunya) ocuparà, des de demà i fins al 24 d’octubre, els pavellons 4, 5 i 7 del recinte de Gran Via. Amb aquest saló es reforça la seva aposta per les autocaravanes, caravanes i campers, que es mantenen com la principal zona expositiva d’aquesta convocatòria, seguida dels accessoris.

Marques de prestigi

L’espai més gran tornarà a ser el de les autocaravanes i caravanes, amb una vintena d’expositors com Adria, Benimar, Carthago, Challenger, Concorde, Dreamer, Elnagh, Eura-Mobile, Giotti, Itineo, Karmann, McLouis, Mobilvetta, Phoneix, Dranger, Rapido, Rimor, Roller i Yakart.

La segona àrea més extensa serà la que concentrarà l’oferta de les furgonetes camper, amb 31 expositors, entre les quals empreses com ara Catalunya Van, Drop Campers, Furgokaravaning, Westfalia, Ford, Iveco, Mercedes Benz, Nissan i Toyota.

A més, una trentena d’empreses oferiran productes per millorar l’experiència en una caravana, autocaravana, camper o tenda de campanya, així com sistemes de suspensió pneumàtica i d’acoblament de caravanes, gats d’estabilització, articles per a la higiene i desinfecció de l’aigua, dipòsits residuals i plaques solars i bateries.

Notícies relacionades

Per primera vegada, entrarà al saló l’oferta comercial d’empreses vinculades al món dels esports de muntanya i les activitats d’aventura, de la mà d’Afyfad, l’Associació Espanyola de Fabricants i Distribuïdors d’Articles Esportius.

Durant els dos caps de setmana en què el saló estarà en marxa, també obriran les àrees temàtiques Travelvaning –amb xerrades sobre el món camper i projeccions de documentals sobre l’estil de vida ‘vanlife’–, Caravaning Kids –amb plans per a nens– i Gastrovaning –amb propostes gastronòmiques en furgonetes ‘vintage’.

Temes:

Etric