IMMOBILIARI

Amazon ven el centre logístic del Prat a un fons sobirà de Corea del Sud

La venda s'ha realitzat al costat de magatzems de Londres i París per 400 milions d'euros

zentauroepp42522631 workers process purchased orders at a packaging area inside 190913174100

zentauroepp42522631 workers process purchased orders at a packaging area inside 190913174100 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La multinacional del comerç electrònic Amazon ha venut el seu centre logístic del Prat de Llobregat, situat al costat de l’aeroport, al fons sobirà de Corea del Sud. La venda s’ha realitzat conjuntament amb els magatzems de París i Londres, en una operació valorada en 400 milions d’euros.

Feia mesos que la companyia nord-americana, que continuarà al centre com a llogater, buscava comprador per a unes instal·lacions que compten amb més de 150.000 metres quadrats de superfície, i que ha convertit en el seu principal centre distribuïdor al sud d’Europa.

Segons ha informat aquest divendres TV-3, l’adquisició de la parcel·la i les instal·lacions d’Amazon al Prat és la primera inversió en el mercat immobiliari espanyol que realitza el fons sobirà de Corea del Sud.

Notícies relacionades

L’Institut Català del Sòl (Incasòl), organisme que depèn de la Generalitat, va adjudicar a Amazon la parcel·la ara venuda a finals del 2015 per un import d’uns 30 milions d’euros.

El gegant del comerç electrònic compta a Catalunya amb altres centres logístics com els de Martorelles, Castellbisbal i Barberà del Vallès, a Barcelona.

Temes:

Amazon