ENERGIA

Endesa inverteix 116 milions en la construcció de quatre parcs eòlics

1
Es llegeix en minuts

Endesa, a través de la seva filial Enel Gren Power España (EGPE), ha començat la construcció de quatre parcs eòlics a Saragossa. En total invertirà 116 milions d’euros, segons ha informat la companyia. El conseller delegat d’Endesa, José Bogas, destaca que "amb aquests projectes, que formen part dels 900 MW que estem construint a Espanya, reafirmem el nostre compromís de continuar reforçant el mix de generació renovable al país, ajudant a perseguir els seus objectius en matèria d’energia verda".

Els parcs es desenvoluparan a les localitats saragossanes de Villamayor de GállegoMallénFréscanoLunaLas Pedrosas i Fuendetodos, i tindran una capacitat total de 110 megawatts (MW).

Entraran en funcionament a finals del 2019 i, quan siguin operatius, tindran la capacitat de generar uns 375 gigawatts hora (GWh) a l’any, que evitaran l’emissió anual de 247.894 tones de CO2 a l’atmosfera.

Notícies relacionades

Aquests complexos comptaran amb un total de 33 turbines, 11 de la planta de Campoliva I, situada a Villamayor de Gállego; 6 del parc d’El Campo, situat a Mallén i Fréscano; 9 turbines del parc de Santo Domingo de Luna, situat en els termes municipals de Luna i Las Pedrosas, i 7 del parc de Loma Gorda, a Fuendetodos.

Fins al moment la companyia ha iniciat les obres en 10 plantes eòliques a Espanya, totes a l’Aragó. El total sumen una potència de 328 MW i una capacitat de generació, d’entorn 1.080 GWh l’any, que evitaran l’emissió anual de 717 tones de CO2 a l’atmosfera.

Temes:

Endesa