COMPRES 'ON LINE'

Amazon llança Business a Espanya, un servei dedicat a les empreses

Ofereix, entre d'altres, enviaments gratis i visualització de preus amb IVA exclòs

FILE PHOTO - Amazon boxes are seen stacked for delivery in the Manhattan borough of New York City, U.S. January 29, 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo

FILE PHOTO - Amazon boxes are seen stacked for delivery in the Manhattan borough of New York City, U.S. January 29, 2016. REUTERS/Mike Segar/File Photo / MIKE SEGAR (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amazon ha llançat aquest dimecres a Espanya Amazon Business, una nova solució dissenyada "per satisfer les necessitats de compra de les empreses per millorar l’eficàcia dels seus sistemes de compres i estalviar costos", segons ha informat la multinacional en un comunicat.

En concret, amb aquest servei les companyies podran gaudir de funcionalitats especialment adaptades a les seves necessitats, com són, per exemple, opcionsd’enviament gratis, visualització de preus amb IVA exclòs i facturació automàticad’IVA en milions de productes, comptes corporatius multiusuaris i la possibilitat de reflectir els processos d’aprovació interns.

Amazon Business permet accedir fàcilment a més de 250 milions de productes per a empreses, com ordinadors portàtils, impressores, solucions d’emmagatzemament, materiald’oficinamobles i articles de neteja.

Respecte a serveis de manteniment, reparació i manipulació, Amazon Business ofereix més d’un milió d’eines elèctriques, productes industrials i articles de seguretat.

Així, les firmes dedicades al sector de l’automoció poden accedir a milions de peces i accessoris, incloent-hi articles per al manteniment de vehicles, peces de recanvi i pneumàtics, mentre que els negocis de restauració podran trobar una àmplia selecció de productes especialitzats, com estris de cuina, vaixelles, articles per a bars o material de neteja, entre d’altres.

Així mateix, les escoles i els laboratoris podran triar entre milers de productes d’ús científic i de laboratori, com microscopis, balances i instruments de mesurament.

Amb aquest llançament, Amazon Business ja està disponible als Estats Units, Alemanya, el Regne Unit, França, el Japó, l’Índia, Itàlia i Espanya, i ja està realitzant enviaments a clients d’empresa a més de 60 països de tot el món.

Cepsa ja l’utilitza

Les empreses que operen en aquests països ja poden comprar els subministraments que necessitin i accedir alhora a una àmplia gamma de funcionalitats especialment adaptades a les necessitats de les empreses, pensades per estalviar-los temps i diners, i augmentar la productivitat general dels seus negocis.

La primera empresa a utilitzar aquest nou servei a Espanya és Cepsa. "Les nostres necessitats de proveïment són complexes i molt exigents. Amazon Business ens dona l’oportunitat d’optimitzar i simplificar els nostres processos, augmentar l’eficàcia de la nostra cadena de subministrament i millorar l’experiència dels nostres usuaris”, ha explicat el director de compres de l’energètica, José Antonio Valgañón.

El director d’Amazon Business a la UE, Todd Heimes, ha assenyalat que aquest servei permet oferir a les empreses "una experiència de compra molt més còmoda". "Aquestes noves funcions, especialment adaptades a les necessitats de les empreses, com els comptes corporatius multiusuaris amb processos d’aprovació integrats, permeten a les empreses simplificar i millorar els processos de compra", ha indicat.

Notícies relacionades

Entre les funcionalitats que ofereix aquest nou servei figuren els enviaments gratis, la visualització de preus amb IVA exclòs i factures amb IVA, un procés de compra simplificat, procés d’aprovació o la integració en sistemes electrònics d’aprovisionament.

D’altra banda, les empreses que venen a Amazon.es poden adaptar la seva oferta de productes a les necessitats dels clients d’empresa per així augmentar les seves vendes a altres empreses i elevar les seves exportacions a tot Europa. 

Temes:

Amazon