Patrocina:

TALENT

El Consell de la Dona de la Zona Franca de Barcelona anuncia quatre noves incorporacions

Sara Berbel, gerent de l’Ajuntament de Barcelona, ha ofert una conferència sobre l’aportació de talent de les dones en llocs de direcció

L’organisme ha presentat les noves conselleres en representació de SEAT, Parc Logístic, Aigües de Barcelona i Quimidroga

El Consell de la Dona de la Zona Franca de Barcelona anuncia quatre noves incorporacions
1
Es llegeix en minuts

El Consell de la Dona de la Zona Franca de Barcelona ha celebrat avui una reunió híbrida, amb la presència física del delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, la directora general de l’entitat, Blanca Sorigué, i la gerent municipal de l’Ajuntament de Barcelona, Sara Berbel, que ha ofert una conferència sobre l’aportació de talent de les dones directives en les organitzacions, basant-se en la seva experiència.

Després d’un breu col·loqui entre les conselleres, s’han anunciat quatre noves incorporacions: Anabel Andion, gerent del centre de prototips de Seat; Itziar Arretxaga, representant de Parc Logístic; Rebeca Martín, directora de recursos humans per a Aigües de Barcelona; i Maria López, directora de comunicació i de relacions internacionals per Quimidroga. A més, s’ha anunciat el canvi de la representant de Port de Barcelona. Després de la sortida de Mercè Conesa, expresidenta de l’entitat, s’hi incorpora Catalina Grimalt, subdirectora general de l’organització i recursos interns de Port de Barcelona.

Així, les noves conselleres s’uneixen a Sorigué i les altres vuit representants d’empreses que conformen l’organisme des del 2020: Eva Comellas, coordinadora de recursos humans d’AMB; Yolanda Menal, ‘global people director’ de Cellnex; Montserrat Pallarés, presidenta de COCEMFE Barcelona; Mercè Roigé, responsable de HSEQ de Covestro; Gemma Nespral, ‘HR & general affairs director’ de Nissan; Raquel Díaz, coordinadora d’RSC i diversitat de TMB, i Íngrid Buera, directora de l’àrea de negoci de Mercabarna. A més de Montse Novell, directora d’RSC-ODS del CZFB.  

Notícies relacionades

Blanca Sorigué ha volgut destacar que «en el nostre pràcticament primer any d’activitat hem organitzat un esdeveniment amb recorregut per debatre i, especialment, trobar solucions que ens permetin aconseguir un canvi real cap a la igualtat, la Barcelona Woman Acceleration Week (BWAW)».

Abans de començar la reunió, Navarro ha fet una breu intervenció en què ha felicitat tot el Consell per superar les expectatives en un any especialment complicat, portant fins i tot a cap un estudi sobre la situació de la igualtat al Polígon Industrial de la Zona Franca de Barcelona, i ha assenyalat que «l’estudi fet a inicis d’any mostra que encara ens queda un llarg camí per recórrer. Per això, és essencial que cada vegada més directives d’empreses s’uneixin a aquest organisme pioner a buscar un progrés real en l’àmbit industrial».

Temes:

Dones