Patrocina:

RECOLZAMENT A LA FORMACIÓ

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona s’afegeix a l’Aliança per a l’FP Dual

El CZFB reforça així el seu compromís amb la promoció del talent jove per donar resposta a la demanda de nous perfils professionals

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona s’afegeix a l’Aliança per a l’FP Dual
1
Es llegeix en minuts

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha formalitzat aquest matí la seva adhesió a l’Aliança per a l’FP Dual, impulsada per Fundació Bertelsmann. L’entitat reforça així el seu compromís per promoure el talent jove mitjançant una formació professional dual de qualitat. En aquest sentit, el CZFB s’encarregarà de fomentar aquesta modalitat entre les empreses del seu entorn com a manera de donar resposta a les necessitats de nous perfils professionals.

En l’acte de la firma, que ha tingut lloc a les oficines del CZFB, han participat Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Francisco Belil, vicepresident de la Fundació Bertelsmann. 

Notícies relacionades

Pere Navarro ha assenyalat el compromís que té el CZFB amb la formació professional de qualitat com a forma d’«atraure el talent jove i donar resposta als nous perfils que estan sorgint arran de la digitalització i l’avenç de la nova economia. Estem en un moment clau per posar en relleu l’FP Dual com una opció de futur sòlida a seguir pels joves i que, al seu torn, permeti donar resposta a les necessitats reals del teixit productiu. Per això, ens sentim molt orgullosos d’unir-nos a l’Aliança per a l’FP Dual amb l’objectiu de treballar de forma conjunta per a la promoció i el desenvolupament d’aquesta modalitat de formació».

Per la seva banda, Francisco Belil, vicepresident de Fundació Bertelsmann, ha entregat la placa commemorativa al delegat especial del CZFB i ha celebrat que «una institució pública com aquesta s’afegeixi a l’Aliança i es comprometi a promoure l’FP Dual entre totes les empreses que formen part del seu ecosistema. Les entitats públiques juguen un paper essencial en l’impuls del model d’FP Dual a Espanya, ja que actuen com a baula entre els joves i les empreses».