Tour de França 2022

Enric Mas, positiu de covid-19, és baixa al Tour de França

El ciclista mallorquí haurà d’abandonar la ronda francesa quan falten tres etapes i se suma a la baixa del seu company Imanol Erviti

Enric Mas, positiu de covid-19, és baixa al Tour de França

MOVISTAR TEAM / SPRINT CYCLING AGENCY

1
Es llegeix en minuts
Sergi López-Egea
Sergi López-Egea

Periodista

Especialista en Periodisme esportiu i ciclisme

ver +

Enric Mas ha donat positiu en les proves covid i és baixa per a la resta del Tour de França. Així ho ha comunicat Movistar Team aquest divendres al matí. El ciclista mallorquí no sortirà en aquesta 19a etapa de la ronda francesa, que s’acaba diumenge. Mas era el ciclista espanyol més ben classificat, onzè lloc a la general, i ara ocupa aquest honor Luis León Sánchez, que escala fins a la quinzena posició i és el cap dels espanyols.

Notícies relacionades

Afortunadament, Movistar Team ha assegurat que el ciclista té un «bon estat de salut», malgrat donar positiu, i afegeixen que Mas ja està tornant al seu domicili a Andorra per descansar i recuperar-se de la volta.

És la segona baixa en dos dies per a Movistar Team, que va comunicar dimecres que un altre dels seus ciclistes, el navarrès Imanol Erviti, també havia d’abandonar el Tour de França al donar positiu en covid. Per a les últimes tres etapes l’equip del mallot blau només tindrà a la seva disposició sis ciclistes, Carlos Verona, Matteo Jorgenson, Nelson Oliveira, Gorka Izagirre, Gregor Mühlberger i Albert Torres.