A Barcelona

Un home, denunciat per circular amb patinet elèctric per la Ronda Litoral de Barcelona

La Guàrdia Urbana l’ha acompanyat fins a la següent sortida, on l’ha identificat i li ha imposat la corresponent sanció

1
Es llegeix en minuts
Carlos Márquez Daniel
Carlos Márquez Daniel

Periodista

Especialista en Mobilitat, infraestructures, urbanisme, política municipal, medi ambient, àrea metropolitana

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha interceptat aquest diumenge a les 17 hores una persona que circulava en patinet elèctric per la Ronda Litoral o B-10 –la via de circumval·lació entre el Nus del Llobregat i el Nus de la Trinitat–.

L’home, que anava pel voral en direcció Besòs davant el cementiri de Montjuïc –les seves làpides, orientades al mar Mediterrani, es poden veure des de la ronda–, ha sigut acompanyat fins a la sortida més pròxima de la via per un vehicle de la Guàrdia Urbana, que l’ha identificat, i posteriorment, denunciat.

Normativa per a patinets elèctrics

Notícies relacionades

La normativa per a la circulació amb patinets elèctrics explica que l’ús del casc no és obligatori sinó recomanat, almenys fins a l’any vinent, tal com va explicar la regidora de mobilitat de l’ajuntament, Rosa Alarcón.

Els usuaris del patinet sí que tenen prohibit circular per vies interurbanes, travessies, autopistes i autovies que comuniquin poblacions, com és el cas de la Ronda Litoral. Tampoc està permesa la circulació d’aquest tipus de vehicles per túnels urbans.