Bodegas Orben. Una vinya vella de la Rioja alabesa, dita Malpuesto per la irregular disposició dels ceps, dóna nom a un negre de disseny avantguardista. Un ull de llebre 100%, ple de fruites madures, estructurat i complex. S'aprecia la seva criança en bóta nova de roure francès. 29 €. Mitg conill, mig pollastre, 300 grams d'arròs bomba, 100 grams de xampinyons, 2 pebrots verds, 1 ceba, 2 tomàquets, 5 grans d'all, 1 copa de xerès, 1,5 litres de caldo de carn (comprat), oli d'oliva, sal, pebre, 1 culleradeta de pebre vermell, 2 branquetes de romaní, una punta de bitxo. En una cassola ofegueu els alls sense pell en una mica d'oli d'oliva. Afegiu-hi el conill i el pollastre trossejats, salpebreu-ho, afegiu-hi el romaní, remeneu-ho i deixeu-ho daurar a foc mitjà, tenint cura que no es dauri excessivament. Incorporeu-hi la ceba picada, els pebrots tallats finament i els xampinyons nets de terra, tallats a làmines. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i la punta de bitxo. Seguiu la cocció a foc lent uns 10 minuts, aboqueu-hi el vi fi de Jerez i deixeu que s'evapori l'alcohol. Espolseu-hi el pebre vermell, barregeu-ho ràpidament perquè no es cremi i mulleu-ho de seguida amb el caldo. Tireu l'arròs a la cassola, rectifiqueu-ho de sal i continueu la cocció a foc viu 18 minuts. Deixeu-ho reposar uns minuts. Serviu-ho calent.