COMENÇA LA PRETEMPORADA

El Barça torna a entrenar-se

Koeman només té vuit jugadors, i quatre més estan a la infermeria

El Barça torna a entrenar-se

FCBARCELONA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La plantilla del Barça (o una part) ha tornat als entrenaments per iniciar la pretemporada de la temporada 2021-22. Superats els tests mèdics i serològics per detectar algun positiu per Covid-19 (els va passar a dos joves del filial, Ilias Akhomach i Ramos Mingo, que se sumaven al primer equip), els futbolistes han tornat al camp.

Notícies relacionades

Només vuit jugadors realment seus tenia Ronald Koeman a les seves ordres: Neto, Sergiño Dest, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Miralem Pjanic, Riqui Puig i Moussa Wagué, tot i que aquest últim no s’ha mantingut a la plantilla al ser cedit al PAOK d’Atenes, on s’ha lesionat de gravetat. A la infermeria hi havia Marc André Ter Stegen, Ousmane Dembélé, Philippe Coutinho i Ansu Fati, que no han rebut l’alta mèdica i no poden treballar al ritme dels altres per reactivar el cos en el que és l’activitat quotidiana professional.

A causa de les absències dels jugadors que han participat en l’Eurocopa i la Copa Amèrica, Koeman ha reclutat diversos futbolistes del filial per poder compondre partidets d’entrenament i afrontar els amistosos de la setmana vinent: el dimecres 21 contra el Nàstic Tarragona i el dissabte 24 contra el Girona. Els dos es jugaran a l’estadi Johan Cruyff. Els elegits són els porters Arnau Tenas i Iñaki Peña, vells coneguts que ja estaven en la dinàmica del primer equip, i Gavi, Comas, Nico, Collado i Yusuf Demir, cedit pel Rapid de Viena per reforçar el filial.