EXHIBICIÓ DAVANT EL BREST (40-28)

El Barça, a la ‘final four’ de la Champions d’handbol

  • Els homes de Pasqui escombren el Meshkov Brest i s’enfrontaran amb el PSG a les semifinals

  • Aalborg i Nantes aconsegueixen els altres bitllets a Colònia, on no hi haurà ni el Veszprem ni cap equip alemany

El Barça, a la ‘final four’ de la Champions d’handbol

FCB

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Barça tornarà a Colònia per intentar conquerir l’última Champions d’handbol de l’era Xavi Pascual. El tècnic, que no seguirà la temporada que ve, visitarà per última vegada el Lanxess Arena al capdavant de l’equip barcelonista després de certificar el seu lloc a la ‘final four’. Després d’imposar-se a Bielorússia a l’anada dels quarts (29-33), els blaugrana no han donat cap opció al Palau al Meshkov Brest (40-28).

Els quarts havien estat atapeïts de sorpreses: el Kiel, que va derrotar el Barça a l’última final, va ser destronat pel PSG, que serà el rival barcelonista a les semifinals. A Colònia no hi haurà aquesta vegada cap representant alemany, després que l’Aalborg danès toqués l’última campanada a l’eliminar el Flensburg. I el Veszprem hongarès, que havia estat sis de les últimes set ‘final fours’, es va quedar fora malgrat guanyar el Nantes 32-30 al partit de tornada

Ovació a ‘Pasqui’

Els bielorussos, un dels equips revelacions de la temporada, somiaven ser un altre convidat inesperat a la gran festa de l’handbol europeu. Però el Barça no ha deixat cap escletxa a la incertesa i els ha aixafat amb autoritat. El marcador al descans, 21-13, ja era prou eloqüent. Però els barcelonistes, encoratjats per la seva grada, no han baixat el pistó.

Notícies relacionades

La defensa culer ha rendit a un nivell espectacular i les ràpides transicions han castigat el rival fins a l’últim minut, en el qual el públic del Palau s’ha posat dempeus per celebrar el pas a la final; igual que la grada havia fet per aplaudir ‘Pasqui’ després de l’anunci que, després de 12 temporades, la pròxima ja no s’asseurà a la banqueta.

A buscar la desena, sis anys després

«Contents per la classificació i per com ho hem fet. Disfrutem quan podem córrer, com ha sigut el cas avui. Hem fet un partit complet», ha explicat el meta Gonzalo Pérez de Vargas, després de la classificació. «Cada any diem que aquest any sí i és difícil, però anirem a donar-ho tot i a veure què passa després», ha apuntat Dika Mem. Els blaugrana buscaran el 12 i 13 de juny conquerir la seva desena Champions i tornar sis anys després el tron continental.

Temes:

Handbol Barça