La ressaca de la Champions

Jordi Alba: "En algunes zones d'Espanya es dona poc valor al que fa el Barça"

La classificació blaugrana passa gairebé desapercebuda a les portades dels diaris esportius madrilenys

jordi-alba

jordi-alba / PAU BARRENA (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Jordi Alba va assegurar que "des d’algunes zones d’Espanya es dona poc valor al que fa el Barça", una cop van aconseguir el passi amb el seu equip als quarts de final de la Champions. En declaracions a la zona mixta del Camp Nou el lateral blaugrana va reivindicar el paper del seu equip aquesta temporada.

"Des d’algunes zones d’Espanya es dona poc valor al que fa el Barça. No crec que siguin tots els que no ens valoren, però en una temporada dolenta com la d’algun rival que ja sabeu, a nosaltres ens haurien atacat per totes bandes", va opinar. Sobre el partit, Alba va reconèixer que quan el Lió va anotar l’1-2 en el minut 58 "va ser un moment complicat", si bé va remarcar que l’equip "va jugar un bon partit".

Notícies relacionades

"Sempre tenim en compte tots els rivals, però sí que és veritat que aquest any han caigut equips que a priori eren favorits i sabíem que eren resultats molt dubtosos. L’important era guanyar i tenir tranquil·litat", va apuntar.

Portada del diari 'Marca'.

Les declaracions de Jordi Alba venen a tomb si s’observen les portades d'aqust dijous dels dos diaris esportius de Madrid (As i Marca) que col·loquen a la primera pàgina la classificació del Barça en un terme molt secundari, més preocupats pel futur del Reial Madrid després del retorn de Zinedine Zidane.

Portada del diari 'As’.