aquest divendres

Horari i on veure el sorteig dels quarts de final de la Champions

També s'establiran els encreuaments de les semifinals i l'equip que sortirà de local en la final de l'1 de juny

sorteo-champions

sorteo-champions

1
Es llegeix en minuts

Aquest divendres se celebra a Nyon (Suïssa), seu de les oficines centrals de la UEFA, el sorteig delsquarts de final i els encreuaments de les semifinals de la Lliga de Campions 2019. Al bombo hi haurà vuit equips: L’Ajax d’Amsterdam, el Manchester United, el Manchester City, el Porto, la Juventus de Torí, el Tottenham, el FC Barcelona i Liverpool. El sorteig s’iniciarà a les 12 hores i serà sense restriccions geogràfiques ni caps de sèrie. És a dir; la bola de l’equip que sortirà en primer lloc fixarà el seu estadi com a escenari dels partits d’anada.

Notícies relacionades

Els partits dels quarts de final es disputaran els dies 9 i 10 d’abril (anada) i 16 i 17 d’abril (tornada). Així mateix, les dates escollides per a les semifinals són el30 d’abril i l’1 de maig (anada) i el7 i 8 de maig per a la tornada. La final es disputarà el dissabte 1 de juny a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid. En aquest sorteig també es decidirà la semifinal de la qual sortirà l’equip que jugarà de local a la capital espanyola.

El sorteig es podrà seguir en directe a través de beIN Sports, #Vamos, Movistar Liga de Campeones, Gol TV, Esport3 (a Catalunya) i Eurosports. Així mateix, la web d’EL PERIÓDICO efectuarà una narració ‘online’.

Temes:

Champions