el missatge

Valverde demana màxima atenció després de les eliminacions del Madrid i el PSG

"Hem d'estar atents, una mala nit et deixa fora, que ja en tenim l'experiència", recorda el tècnic en al·lusió a Roma

valverde-bernabeu

valverde-bernabeu / OSCAR DEL POZO (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El Barça està avisat. I per partida doble. Està avisat pel que ha viscut el Madrid, que ha sigut eliminat per l’Ajax malgrat tenir un avantatge d’1-2, adquirit en l’anada, que no li va servir de res. També està avisat per la terrible caiguda del París SG al seu propi estadi davant del United. Ni tan sols el 0-2 de l'equip parisenc a l’Old Trafford li va valdre per passar a quarts de final. I el Barça jugarà dimecres la tornada amb l’Olympique de Lió sense cap renda (0-0).

"Cada equip té els seus propis problemes i continuo veient el Madrid com un rival a la Lliga, però hem d’estar atents", va proclamar Ernesto Valverde, l’entrenador blaugrana, sorprès, com tots, per l’espectacular 1-4 que li va endossar l’Ajax a l’encara campió d’Europa. El tècnic del Barça va parlar tot just després d’encaixar la derrota amb el Girona (0-1) a la final de la Supercopa de Catalunya. El París SG encara no havia sigut eliminat, però ara tot sembla reforçar molt més encara aquest avís.

"Hem d’estar previnguts"

Notícies relacionades

"Després de veure això del Madrid hem d’estar previnguts", ha recalcat Valverde. "Una mala nit et deixa fora, ja en tenim experiència", ha afegit després, en al·lusió a la dramàtica nit de Roma en què el Barça va encaixar un inapel·lable 3-0 que el va enviar a casa llençant a les escombraries l’avantatge obtingut al Camp Nou (4-1).

Dos grans equips que venien amb avantatge de l’anada ja estan fora de la Champions. De res li va valdre l’1-2 d’Amsterdam, al Madrid. I tampoc de res li va valdre el 0-2 a Manchester, al París SG. I el Barça, a més, ni tan sols va guanyar a Lió. Tot està com va començar fa tres setmanes. O sigui, dimecres l’eliminatòria arrencarà amb el 0-0 que va firmar davant de l’Olympique. El Barça queda avisat, i per partida doble, per no quedar-se també a la cuneta de la Champions.