OPTIMISME BLAUGRANA

Bartomeu creu que Messi continuarà jugant després del 2021

"Darrere d'ell no hi ha ningú, ni al Barça ni enlloc", afirma el president del Barça sobre la seva estrella argentina en una entrevista feta a França

aguasch46949217 file photo  fc barcelona president josep maria bartomeu make190219105125

aguasch46949217 file photo fc barcelona president josep maria bartomeu make190219105125 / Albert Gea

1
Es llegeix en minuts

Josep Maria Bartomeu creu que Leo Messi prolongarà la seva carrera més enllà del contracte de dues temporades que té actualment, fins al 2021, però assegura que, en qualsevol cas, el seu equip ja treballa en preparar un futur en què no podrà comptar amb l’astre argentí. "Ja pensem en això, però és un futur encara llunyà. És un jugador jove, té 31 anys, el seu rendiment és molt bo, juga cada vegada millor, no sé com ho fa", explica el president del Barcelona en una entrevista publicada aquest dimarts a 'Le Figaro', en ocasió del partit de vuitens de final de la Lliga de Campions aquesta nit a Lió, davant del’Olympique.

"Quan Messi deixi de jugar amb nosaltres, ningú podrà substituir-lo. És impossible. Darrere de Messi, no hi ha ningú, ni al Barça ni enlloc. L’entrenador de llavors haurà de pensar de quina forma jugarà l’equip", anuncia. Segons Bartomeu hi ha "tres escoles" que li interessen al club català, la brasilera, l’holandesa i en particular la francesa". "Els grans talents surten d’aquests tres països", remarca.

La situació de Neymar

Notícies relacionades

Sobre la possibilitat que Neymar torni a Barcelona, fa notar que en cap moment ni el seu pare, ni ell mateix, ni ningú del seu entorn els ha trucat per dir que voldria tornar. "El Barça ha apostat per dos jugadors en l’atac, Ousmane Dembélé i Philippe Coutinho, que vam comprar amb la venda de Neymar. El nostre full de ruta està traçat", declara.

Insisteix que per alBarcça  l’ambició és tenir grans jugadors "per guanyar, no per fer negocis". En el cas de Neymar, no volien els 222 milions d’euros que el PSG va pagar per la seva llibertat perquè no volien vendre'l. I per això mateix afirma que si algú vol comprarBusquets, Piqué o Messi, "no estan en venda".