La Lliga de Campions

El Barça ja acumula 68 milions de guanys en aquesta Champions

Els ingressos són producte d'estar ja classificats per als vuitens de final, al marge del que passi fins al final de la competició

milan

milan / MARCO BERTORELLO (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El Barça, gràcies a l’empat aconseguit dimarts a Milà, ja s’ha assegurat la presència en els vuitens de final de la Champions, tot i que ha de confirmar encara si passarà com a primer de grup (i jugaria la tornada de l’eliminatòria al Camp Nou) o si ho fa com a segon, si els resultats, tant directament com indirectament, no l’acompanyen en les dues jornades que queden de la fase de grups. No obstant, el conjunt blaugrana ja té assegurats 68 milions pel seu paper en la competició al marge de la sort que li ofereixi el futur.

El conjuntd’Ernesto Valverde  ja té en el seu historial 10,4 milions per les tres victòries i l’empat que ha sumat en la competició. Ara li falten per aconseguir 10 milions més per accedir als vuitens. No obstant, ja compta amb els 15,25 milions emparaulats per participar en la fase de grup i els 34 de fix que té promesos a causa del nou rànquing històrics de clubs, una llista que encapçala el Reial Madrid i en què el Barça és segon. En total, ara per ara, els guanys del club arriben als 68 milions d’euros.

Temes:

Champions