GENT

Vuit coses que potser no sabeu d'Ana Boyer

La filla petita d'Isabel Preysler es casarà abans d'un mes amb el tennista Fernando Verdasco en una cerimònia íntima en una illa paradisíaca

zentauroepp40197189 gente  ana boyer  y fernando verdasco  foto  instagram171110114300

zentauroepp40197189 gente ana boyer y fernando verdasco foto instagram171110114300

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

La més petita dels fills d’Isabel Preysler es convertirà durant el pont de la Constitució en la senyora Verdasco, tennista pel qual ha aparcat un futur prometedor. Discreta en extrem, Ana Boyer (Madrid, 1989) apareix amb comptagotes a la premsa rosa. Aquí repassem vuit dels seus trets.

1. La més estudiosa

Sempre ha sigut considerada la més educada, responsable i madura dels cinc fills d’Isabel Preysler. I la més intel·ligent, (no en va s’ha tret dues carreres universitàries. «Soc la més empollona de  casa», fa broma en una entrevista. I als seus 28 anys, tot i ser la més jove de la saga, Ana Boyer té una sòlida trajectòria professional i un futur que semblava consolidat en l’aspecte laboral fins que ho va deixar tot per amor.

2. Dues carreres

Ana es va treure a la universitat privada i religiosa d’ICADE dues llicenciatures: la de Dret i la d’Administració i Direcció d’Empreses. Fins fa poc treballava al prestigiós bufet d’advocats Uría & Menéndez, un dels més prestigiosos de Madrid, on el 2012 havia fet pràctiques i on semblava que continuaria durant molt temps, una vegada trobat el seu lloc en el món professional.

3. Do de llengües

Abans, no obstant, també va dedicar un estiu a formar-se en una oficina del Banco de Santander a Nova York i va viatjar al Brasil per treballar a BTG Pactual, el principal banc d’inversions per a Llatinoamèrica, cosa que li va permetre parlar en portuguès amb la mateixa facilitat que en castellà i en anglès, les dues llengües que es parlen a casa.

 

4. Els comptes de la mare

Amb el temps, i sobretot després de  la mort del seu pare, l’exministre d’Economia Miguel Boyer, Ana s’ha convertit en l’encarregada de revisar les finances de la família. Ella revisa personalment els contractes publicitaris que firma la seva mare, un vessant extralaboral en què tímidament ha seguit els seus passos.

5. Joies i xancletes

Si Isabel Preysler fa temps que és la imatge de Porcelanosa, Ana li ha posat cara a firmes com Land Rover, Durán Joyeros, els caramels Fiesta, les xancletes de Gisele Bundchen o Pronovias.

6. Problemes d’herència

Les relacions amb els seus germans per part de pare, Miguel i Laura, són gairebé nul·les. Fins al punt que Ana no va anar al funeral de la mare de tots dos, Elena Arnedo, fa dos anys. El distanciament es va engrandir després de l’obertura del testament de Miguel Boyer, que millorava les condicions de la seva viuda a la vegada que constatava que a penes deixava res als seus fills. Aquests van culpar Preysler d’haver-lo portat als números vermells. «Segons a qui t’acostis, t’arruïna la vida», assegurava dolgut Miguel, economista de professió.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, a Madrid. / J / avier López (efe)

7. Tolerar el  ‘padrastre’

Per aquestes paraules, no se’ls espera al casament. Qui sí que hi haurà, encara que potser no és especialment benvingut, és el nou nòvio de la seva mare, Mario Vargas Llosa. Encara que ella va desmentir desavinences amb el seu padrastre, amb qui Isabel va consolidar la relació a penes enterrat Boyer, s’ha sabut que el tracte entre ells és mínim. Fonts pròximes a la núvia asseguren que no li fa especial il·lusió que vagi a l’enllaç.

Notícies relacionades

8. Casament a l’illa

La boda serà una cerimònia íntima –només 60 convidats, 30 per contraent– i tindrà lloc en una illa del Carib el nom de la qual no ha transcendit. ¡Tot sigui per preservar una suculenta exclusiva! Cap allà volaran els fills d’Isabel Preysler. Només falta per saber si Chábeli hi anirà amb tota la família o també hi faltaran el seu marit, Christian Altaba, i els seus dos fills, que no van assistir a l’enllaç de Julio José amb Charisse Verhaert, el novembre del 2012.