Càstig exemplar

La versió portuguesa de ‘Gran Hermano’ expulsa un concursant per fer la salutació nazi

L’organització del ‘reality show’ ha decidit expulsar Hélder Teixeira de manera disciplinària

La versió portuguesa de ‘Gran Hermano’ expulsa un concursant per fer la salutació nazi
1
Es llegeix en minuts

L’organització de la versió portuguesa de ‘Gran Hermano’ ha pres una contundent decisió pel comportament d’un dels seus concursants. Els responsables del ‘reality show’ han expulsat disciplinàriament Hélder Teixeira per fer la salutació nazi davant de dos dels seus companys. 

No és la primera vegada que Teixeira es veu involucrat en una polèmica d’aquest tipus. En la passada edició del format amb anònims va ser nominat de manera disciplinària pels seus comentaris homòfobs cap a un altre habitant de la casa. «Prefereixo ser faldiller a ser gai», va deixar anar davant les càmeres el concursant, que anteriorment ja havia tingut altres actituds masclistes i xenòfobes. 

Durant les últimes hores s’ha viralitzat el vídeo en el qual Teixeira és expulsat de ‘Big Brother: Duplo Impacto’, un ‘spin-off’ del format amb concursants d’edicions anteriors. En les imatges, el ‘súper’ de la casa remarca que «hi ha temes amb els quals mai podem jugar, corrent el risc de desvalorar-los o banalitzar-los»

Notícies relacionades

«El gest que vas fer simbolitza aquells milions de morts», recorda abans afegir: «Hélder sap millor que ningú la importància de les paraules i els gestos a ‘Gran Hermano’. Ja et vaig advertir en nombroses ocasions que sou vistos per milions de persones i heu de ser conscients del que dieu i feu». 

«Per tot això, Hélder, ja no ets benvingut a casa meva. Estàs expulsat», informa la veu en off abans de concloure el seu missatge amb una cita d’Ana Frank: «El que va passar no es pot desfer, però podem impedir que es torni a repetir». 

Temes:

Gran hermano