RETORN D'UN VETERÀ

Calleja posa Jorge Javier entre taurons

L'aventurer lleonès i el presentador viatgen a la Polinèsia francesa a 'Planeta Calleja', que inicia nova temporada a Cuatro

Vídeo promocional de la nova temporada de ’Planeta Calleja’ a Cuatro. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

L’aventurer lleonès Jesús Calleja torna a Cuatro amb una nova temporada de Planeta Calleja, programa en què portarà al límit personatges com Fernando Alonso, Elsa Pataky, Risto Mejide i Mireia Belmonte, mentre parlen sobre la seva vida i la seva professió. La nòmina de convidats dels nous episodis, que es van començar a gravar el gener del 2016, la completen Clara Lago, Cayetano Rivera Ordóñez, Antonio Orozco i Carles Francino.

 Jorge Javier Vázquez obre avui (21.30) el programa, que ha convidat el popular presentador de Sálvame deluxe i Supervivientes a la Polinèsia francesa per mostrar-li la seva exuberant vegetació i «el costat més inhòspit d’una vida allunyada de qualsevol luxe».

«Javier és una persona acostumada als hotels de luxe i li hem mostrat que hi ha una altra manera de viatjar més autèntica –diu Calleja–. Crec que aquesta aventura ha representat un punt d’inflexió en la seva forma d’entendre la vida». El comunicador es trasllada a les remotes illes Marqueses, encara que l’illa de Moorea serà el seu punt de partida. També volarà a l’illa Nuku Hiva, on entrarà en contacte amb els natius.

COMPETICIÓ AMB ALONSO / En aquesta nova temporada de Planeta Calleja, la cadena privada ha pogut comptar amb un personatge llargament «perseguit» per la cadena, com és el pilot asturià Fernando Alonso, que, segons ha revelat Calleja, ofereix el seu costat més humà i proper. Com a anècdota, Mariano Blanco, director de producció de programes de Cuatro, ha relatat que la gravació es va convertir en una autèntica competició entre el pilot i l’aventurer.

Notícies relacionades

El programa amb Elsa Pataky, en què també intervé el marit de l’actriu, Chris Hemsworth, es va gravar a l’altiplà de Ladakh, que connecta l’Índia i el Tibet, una de les regions més fredes del planeta. 

Risto Mejide va viatjar fins a la reserva de Gondwana, a Sud-àfrica, on va participar en un safari a peu sense cap mena de protecció, a més de bussejar en aigües plenes de taurons blancs. L’entrega amb Clara Lago transcorre al Marroc, mentre que la nedadora Mireia Belmonte va viatjar al Japó per recórrer part de l’Ohenro, la ruta de pelegrinatge de 88 temples de Shikoku.