Trànsit

Detingut un menor de 15 anys després de conduir drogat a Balaguer

  • El noi conduïa el cotxe del seu avi

  • Va fugir després de ser alertat per la Guàrdia Urbana i va xocar contra un fanal

Detingut un menor de 15 anys després de conduir drogat a Balaguer

ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Balaguer, a Lleida, va aturar la matinada de diumenge un jove de 15 anys que conduïa el vehicle del seu avi sota els efectes de les drogues de forma temerària. El menor, que va donar positiu en la prova de drogues per consum de marihuana, va circular en contra direcció pel carrer Vidal i Barraquer cap a les 0.30 hores, cosa que va cridar l’atenció de la Guàrdia Urbana. Els agents, al veure els fets, van intentar parar el noi, que immediatament es va donar a la fuga i va retrocedir 200 metres marxa enrere, moment en què dos dels ocupants del cotxe van saltar-ne i fins al moment no han pogut ser identificats.

Notícies relacionades

Quan els agents van començar la persecució de l’adolescent, de tan sols 15 anys, va impactar contra un fanal i va provocar danys greus al vehicle, però tot i així el menor va continuar conduint a gran velocitat amb el para-xocs davanter desprès aproximadament prop d’un quilòmetre pel carrer Urgell.

Finalment la patrulla va poder parar el turisme a la sortida de Balaguer, al costat del camp de futbol. Els agents van poder identificar el temerari adolescent i constatar que es tractava del vehicle del seu avi. El menor finalment va ser entregat als seus pares i denunciat per conduir sense carnet, sota els efectes de les drogues i, també, per conducció temerària, segons han informat fonts de la Guàrdia Urbana aquest diumenge a Europa Press.