Transport públic

Noves incidències a Rodalies, amb retards al Maresme i Girona

Adif ja ha resolt els problemes que divendres van tallar l’R-1 i que van obligar a evacuar 300 viatgers d’un tren aturat entre Arenys i Canet

Noves incidències a Rodalies, amb retards al Maresme i Girona

Ajuntament Arenys de Mar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rodalies s’ha despertat una vegada més amb problemes a la xarxa ferroviària. Després d’un divendres tempestuós que va deixar arbres sobre les vies (va haver de tallar-se durant hores la circulació de trens a l’R-1) i viatgers atrapats que van haver de ser rescatats en ple xàfec, aquest dissabte s’ha produït una avaria de senyalització que ha causat retards també a l’R-1 entre Arenys i Mataró, tram en el qual s’ha circulat per la via única. També es registren retards de 20 minuts de demora per una avaria en la infraestructura entre Tordera i Maçanet, cosa que afecta els combois de la línia R-11.

Cap a les 9.15 hores, Renfe ha informat que l’avaria en l’R-1 ja ha sigut resolta, amb la qual cosa la freqüència de pas i els horaris s’haurien d’anar normalitzant al llarg del matí. Es continua treballant en l’altra incidència. Els problemes de divendres també s’han solucionat, segons la companyia. A més de la caiguda d’arbres sobre les vies, hi va haver fallades en el sistema d’electrificació que van deixar un tren aturat entre Arenys i Canet i retards en l’R-4 per una avaria en la infraestructura entre Sabadell i Cerdanyola. Tot, el segon dia de servei gratuït de Renfe per les bonificació per a l’ús del transport públic impulsades pel Govern central.