estat d’alarma

10 prestigiosos fotògrafs retraten l’any més dur de la Covid a Espanya

Cristina García Rodero, Samuel Aranda, Ricard García Vilanova, Gervasio Sánchez, Tino Soriano, Paola de Grenet, David Ramos, Joan Guerrero, Emilio Morenatti i Ángel García resumeixen per a EL PERIÓDICO l’any en què la pandèmia va canviar les nostres vides

10 prestigiosos fotògrafs retraten l’any més dur de la Covid a Espanya
1
Es llegeix en minuts

Tot i que cada un ha surfejat les onades de la Covid-19 com bonament ha pogut, si és que ha pogut, hi ha una sèrie d’experiències molt semblants per les quals han transitat milions de persones al llarg de l’últim any. EL PERIÓDICO ha demanat a 10 dels fotògrafs més importants d’Espanya una imatge que hagin fet en 12 mesos amb què resumirien, si no la magnitud de la pandèmia, sí una d’aquestes situacions o sentiments que el coronavirus i les vivències dels últims 365 dies ens han deixat marcades a foc.

Els autors de les instantànies treballen o han treballat en algunes de les agències de premsa més rellevants internacionalment i tenen en el seu historial alguns dels principals premis fotogràfics. Es tracta de Cristina García Rodero, Emilio Morenatti, Tino Soriano, Àngel García, Ricardo García Vilanova, Gervasio Sánchez, Samuel Aranda, Joan Guerrero, David Ramos i Paola de Grenet. Tots ells adjunten a les seves fotografies un petit text relacionat amb el moment en què les van captar i/o un context que permet dotar-les de més valor, si és possible.

Cristina García Rodero

Tino Soriano

Ricard García Vilanova

Joan Guerrero


Gervasio Sánchez

Samuel Aranda

David Ramos

Paola de Grenet

Emilio Morenatti

Ángel García