Caçat a la Costa Brava

Detingut a Lloret un alemany buscat per agressions sexuals al seu país

L'arrestat, fugat des de fa un any, tenia una ordre europea de recerca i captura per violència de gènere, detenció il·legal i lesions a la seva exparella

zentauroepp11055024 lloret de mar 28 07 2009    cuaderno del verano     centrale190731181233

zentauroepp11055024 lloret de mar 28 07 2009 cuaderno del verano centrale190731181233 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar (la Selva, Girona), un home buscat a Alemanya per presumptes delictes de violència de gènere, detenció il·legal, lesions i múltiples agressions sexuals a la seva exparella.

Segons ha informat el cos policial aquest dimecres en un comunicat, el sospitós tenia una Ordre Europea de Detenció i Entrega emesa el 23 d’abril pel jutjat d’Amtsgericht, Karlsruhe.

L’home es va fugar del seu país fa un any, quan va tenir coneixement que la policia el buscava per detenir-lo i posar-lo a disposició de la justícia. Mentrestant, les informacions dels agents alemanys apuntaven a un individu de complexió forta, practicant d’esports de lluita i amb caràcter violent, que podia haver fugit a la zona de la Costa Brava.

Notícies relacionades

La Policia Nacional el va localitzar el 23 de juliol, a la via pública, i el va detenir sense que hi oposés resistència. Els agents creuen que durant l’any que ha estat fugit s’ha dedicat a la mendicitat i ha pernoctat en cases ocupades.

El detingut espera a la presó de Puig de les Basses de Figueres de Girona, a disposició del Jutjat Central d’Instrucció 3 de l’Audiència Nacional, la seva extradició a Alemanya