A SANTA COLOMA DE GRAMANET

Detingudes 12 persones acusades d'haver robat almenys 40 mòbils durant el Tomorrowland

Els telèfons han sigut recuperats i els arrestats han quedat en llibertat amb càrrecs

moviles-mossos2

moviles-mossos2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Els Mossos d’Esquadra van detenir12 persones la matinada del 28 de juliol a Santa Coloma de Gramanet i han recuperat 40 mòbils robats durant el festival Tomorrowland, segons ha informat la policia catalana en un comunicat aquest dimarts.

Fonts dels Mossos han confirmat a EL PERIÓDICO que nou dels arrestats van ser detinguts com a presumptes autors de delictes de furt de telèfons mòbils i, en concret, a una parella se li van trobar nou dispositius que havien robat durant la nit del festival.

A la caça de 'smart-phones'

També van detenir un altre home per un delicte de tràfic de drogues, concretament, cocaïna i marihuana, i durant el festival es van realitzar tres denúncies per tinença i consum de drogues, una per possessió d’armes en la via pública i dues per falsificació d’entrades.

Els arrestats van passar a disposició judicial el 29 de juliol davant un jutge de guàrdia de Santa Coloma de Gramanet i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Notícies relacionades

Segons han informat els Mossos, durant aquesta edició, s’ha detectat una disminució del 60% de les denúncies rebudes per robatori de mòbils, respecte a l’any anterior, i han afegit que treballaran per identificar els propietaris dels terminals a fi de tornar-los-els.

Aquesta operació s’ha sumat a la llista de mòbils recuperats pels Mossos d’Esquadra en altres festivals localitzats a Catalunya. Fa poc més d’una setmana, les forces de seguretat va aconseguir recuperar 80 mòbils i detenir 20 lladres als voltants del Sónar.