A l'A-2

Una furgoneta amb cries d'animals xoca amb un camió a Barcelona

En el sinistre, amb un sol ferit lleu, també s'ha vist afectat un turisme

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Una furgoneta que transportava cries de gossos, ànecs i altres animals ha xocat i ha quedat encastada a la part posterior d’un camió a l’autovia A-2 al Bruc (Barcelona), en un accident en el qual també s’ha vist afectat un turisme, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els bombers s’han dirigit al lloc de l’accident després de rebre un avís cap a les 04.15 hores d’aquesta matinada i, junt amb el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), han ajudat al trasllat del conductor de la furgoneta, un home de 33 anys que ha resultat ferit lleu, a l’Hospital d’Igualada, mentre que els conductors dels altres turismes han quedat il·lesos.

 

Notícies relacionades

El Grup d’Emergències Veterinàries dels Bombers (GEV) ha atès els animals de la furgoneta, entre els quals hi havia un gat, una au de rapinya, altres aus petites, una dotzena de cadells de gossos que estaven deshidratats i centenars de cries d’ànec, moltes de les quals han mort pel xoc o per la calor. 

A part dels dos mitjans de transport col·lidits, també ha resultat afectat un turisme després de sortir disparada una peça com a resultat del xoc entre la furgoneta i el camió.