A Alacant

Detingut un conductor per haver agredit un avi que li va recriminar no respectar un pas de vianants

La víctima, de 76 anys, va haver de ser intervinguda d'urgències ja que va caure a terra pels cops rebuts i es va fracturar el maluc

policianacional-1543491457935

policianacional-1543491457935

1
Es llegeix en minuts
Efe / Alicante

La Policia Nacional ha detingut a Alacant un conductor de 58 anys que presumptament va colpejar diverses vegades un septuagenari per recriminar-li que gairebé l’atropella al creuar un pas de vianants. La víctima, de 76 anys, va haver de ser intervinguda d’urgències a l’Hospital Universitari de Sant Joan d’Alacant, ja que va caure a terra pels cops rebuts i es va fracturar el maluc.

La Comissaria Provincial ha informat avui en un comunicat d’aquests fets, que van tenir lloc dilluns passat a la tarda quan l’avi creuava per un pas de vianants a la zona de la platja de Sant Joan.

L’home va haver d’apartar-se ràpidament de la carretera per evitar ser atropellat per un vehicle que circulava presumptament a una velocitat superior a la permesa en aquesta via i el conductor no es va adonar de la seva presència. Quan li va recriminar l’acció, el conductor va parar el vehicle, va baixar i "es va adreçar violentament cap al vianant i va començar a agredir-lo fins a tirar-lo a terra", relata la nota de premsa.

Malgrat que l’avi estava estès a la calçada, "el conductor va continuar colpejant-lo fins que dos testimonis dels fets" van aconseguir separar-lo mentre avisaven la Policia, assenyala. Llavors, el presumpte agressor "va fugir ràpidament del lloc i va deixar la víctima al terra", segons el comunicat de la Policia Nacional.

L’avi va ser assistit pels sanitaris abans de ser traslladat a l’Hospital Universitari de Sant Joan d’Alacant, on va ser intervingut d’urgències al tenir fracturat un maluc. La Policia Nacional va aconseguir la descripció del conductor i del vehicle implicat gràcies a la col·laboració ciutadana.

Notícies relacionades

Tota la informació recollida per la patrulla es va traslladar al Grup de Policia Judicial encarregat de la investigació, que va esbrinar que aquest vehicle pertanyia a una dona de 90 anys que havia mort a començaments d’estiu.

Les indagacions es van centrar en la persona que va cuidar presumptament la propietària del vehicle. Després de la seva identificació, els agents el van localitzar i el van detenir divendres passat per un presumpte delicte de lesions greus. L’arrestat, a qui li constaven diverses detencions per delictes contra el patrimoni i contra les persones, ha sigut posat a disposició judicial.