ANUNCI DE LA CONSELLERA RIGAU

El curs escolar a Catalunya començarà el 12 de setembre

L'horari serà de jornada partida de les 9.00 a les 16.30 hores per a primària i l'ESO

Els centres tindran cinc dies de lliure disposició, que podran compactar en una mateixa setmana

1
Es llegeix en minuts

Elcurs escolar2011-2012 a Catalunya començarà el pròxim 12 de setembre i els centres tindran cinc dies de lliure disposició, que es podran compactar en una mateixa setmana si demanen autorització per fer-ho, segons ha informat la consellera d'Ensenyament Irene Rigau.

La dirigent ha presidit aquesta tarda la reunió delConsell Escolar de Catalunya, que ha aprovat per 28 vots a favor, 9 en contra i 7 en blanc, el dictamen de la comissió de programació educativa de la conselleria, que ha establert elcalendari escolar el pròxim curs.

Notícies relacionades

Entre altres novetats, Rigau ha explicat que l'horari escolar serà de jornada partida de les 9.00 a les 16.30 hores per a primària i l'ESO, que tindran dues tardes lectives, encara que els centres tindran autonomia per decidir acabar a les 17.00 hores.

El pròxim curs s'acabarà el 22 de juny, però els professors treballaran fins al 2 de juliol, en lloc del dia 7 en què ho faran aquest any. Segons laconsellera, el calendari escolar ha rebut un suport majoritari del Consell Escolar de Catalunya i ha assegurat que el seu objectiu és "centrar el debat en la lluita contra el fracàs escolar i no en horaris i calendaris".