Perfil

Millie Bobby Brown 10 coses que s’han de saber de la vida adulta de l’Once d’‘Stranger things’

  • Amb els 18 anys acabats de fer, la intèrpret s’endinsa en la majoria d’edat amb un nou nòvio i dos ‘hits’ en cartera, la sèrie de Netflix i la segona part d’‘Enola Holmes’

Millie Bobby Brown 10 coses que s’han de saber de la vida adulta de l’Once d’‘Stranger things’
3
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ALS 18, BARBIE

Amb la cara amb més capes de maquillatge que una porta acabada d’envernissar, una perruca rossa a l’estil Donatella Versace, una cotilla vintage i un nòvio florero sota el braç, va celebrar el 18è aniversari disfressada de Barbie al club nocturn londinenc Cirque Le Soir. Moltes revistes de moda van lloar la seva disfressa, de la marca d’ecoluxe Annie’s Ibiza, i van criticar el seu maquillatge, del qual es va dir a Twitter que era «pitjor que el de moltes ‘drag queens’». 

EL FILL DE BON JOVI, EL SEU KEN


Disfressat de Ken, Jake Bon Jovi va acompanyar la seva Barbie en la celebració. No se sap exactament quan van començar a sortir: a principis del 2021 asseguraven que «només eren amics» i al novembre Millie va pujar una foto de tots dos fent-se un petó al London Eye. Des d’aleshores, no s’han estalviat les mostres d’amor públiques.

ANDALUSA DE NAIXEMENT


Que no t’enganyi el seu accent britànic: va néixer a Marbella el 2004. Això sí, en el si d’una família anglesa i per tant el seu espanyol «és limitat». El seu idil·li del sud va durar poc i als 4 anys ja havia tornat al país dels pares, al poble costaner de Bournemouth. 

DEL REGNE UNIT ALS EUA


Amb 8 anys va decidir que volia ser actriu, així que va convèncer els seus pares per mudar-se a Florida i complir el seu somni. «Quan m’obsessiono amb una cosa, no hi ha ningú que em pugui parar ni treure-m’ho del cap», va explicar quan tenia 13 anys.  

EL TRAMPOLÍ DE ‘STRANGER THINGS’


Va debutar com actriu el 2013, amb papers petits i aparicions a ‘Modern Family’ i ‘Anatomia de Grey’. I el 2016 va viure un salt a la fama vertiginós i explosiu. Va passar de viure en l’anonimat a estar envoltada de flaixos constantment. I tot gràcies a l’impacte de Netflix i ‘Stranger Things’, que el 27 de maig estrena la quarta temporada, i el seu paper de Once, la misteriosa nena amb poders, li va comportar l’amor del públic i la crítica per igual.

SORDA D’UNA ORELLA


Va néixer amb problemes auditius en una orella. «Gravar ‘Stranger Things’ va ser difícil: m’havien de fer gestos per saber quan començàvem perquè no els sentia», recordava el 2017. Ara, assegura, ho porta molt millor.

LA MÉS JOVE... 


Gràcies al seu rol de Once, és una de les actrius més joves nominades als Emmy i els premis del Sindicat d’Actors. També és l’ambaixadora de l’Unicef més jove de la història.  

SOCIABLE... I AVORRIDA 


Els seus amics la descriuen com una persona molt sociable. Els seus companys en diuen meravelles. Fins i tot els seus papers després de ‘Stranger Things’ –com la nova saga ‘Godzilla’ i Enola Holmes’– han sigut un èxit d’espectadors. Tot i així, hi ha una etiqueta de la qual no es pot desfer: té una personalitat grisa, segons repeteixen periodistes, diaris i fins i tot fans.

  

UNA AMISTAT SOTA EL FOCUS


Millie i el cantant Drake es van conèixer el 2017, i des d’aleshores són inseparables. I tot i que es lloen constantment, els fans d’ella es mostren preocupats per aquesta amistat amb el raper, que tenia 31 anys quan va conèixer l’actriu, llavors una adolescent de 13. I encara més amb el problemàtic historial de Drake, ple de rumors sobre amistats i idil·lis amb menors i joves de 18 anys.

‘BYE, BYE’, TWITTER


El 2018 es va fer viral que havia atropellat un home per ser gai. Òbviament no era veritat, era un d’aquests acudits absurds que enamoren les xarxes. Després, en el mateix context humorístic, es va dir que havia llançat cafè del McDonalds per cremar assistents de l’Orgull. I més tard un mem la va retratar com una homòfoba extrema i violenta. L’acudit es va anar fent una bola i va acabar dibuixant-la com a islamòfoba i ultra. L’actriu no s’ho va prendre bé i es va esborrar el compte de Twitter, però això va causar l’efecte Streisand: la gent va compartir encara més el mem i fins i tot va ser ‘trending topic’, un ‘hashtag’ humorístic que demanava la seva cancel·lació.