Encanteris i serveis esbojarrat

Bruixeria ‘online’: d’amarratges d’amor amb orina a horòscops canins

  • Les webs de vidència i esoterisme ofereixen els serveis esotèrics més esbojarrats que es puguin imaginar

Bruixeria ‘online’: d’amarratges d’amor amb orina a horòscops canins
2
Es llegeix en minuts
Juan Fernández
Juan Fernández

Periodista

ver +

Una volta per les webs i plataformes que ofereixen serveis online de vidència i xamanisme permet concloure que la clàssica tríada ‘salut, diners i amor’ resisteix al podi de les preocupacions humanes, tot i que els mètodes que molts d’aquests portals proposen per abordar-les són, més que nous, un prodigiós exercici de creativitat esotèrica. La màgia, a part de misteriosa, pot acabar resultant molt entretinguda.

L’amor és, sens dubte, la mina que exploten amb més determinació els bruixots digitals. No hi ha pàgina ni portal d’endevinació o bruixeria que no tingui el seu corresponent apartat dedicat a tractar en exclusiva les coses d’estimar, amb assistents especialitzats en la matèria –sobretot assistentes: nou de cada deu «professionals de l’endevinació» que s’anuncien en aquestes pàgines són dones– i solucions molt variades que van des dels sortilegis «per tornar-se irresistible amb ajuda del vudú Condomblé» que ofereixen a la web de la bruixa Alicia Collado, als «banys i rituals d’amor i atracció» que promet detallar el mag Joseph a qui marqui els números del seu telèfon 806. A la pàgina d’Orula Tarot presumeixen de conèixer artificis infal·libles per allunyar els ex i lliurar-nos de la gelosia.

Ruptures amoroses

Però si hi ha una condició afectiva de la qual l’esoterisme ‘online’ treu petroli és el del desamor. La màgia es brinda com l’eina perfecta per foragitar les ruptures amoroses i que només sapiguem d’aquestes ruptures quan mirem les revistes del cor, però mai quan bussegem en el nostre. 

A la xarxa fan furor els «amarratges d’amor», concepte paradoxal que no per inquietant –impossible no evocar la imatge de l’amant subjecte amb brides– té menys predicament. «A través de la màgia blanca podem fer que la persona que estimes torni al teu costat», afirmen a la pàgina Almas Gemelas.  

Són molts els xamans que s’ofereixen per fer «l’amarratge perfecte que mai es deixa anar», però si hi ha una especialista en la matèria, aquesta és la vident Manuela Prado, que assegura saber fer-los amb espelmes, mel, roba interior, gripaus, coloms i fins i tot amb orina. L’explicació d’aquest últim sistema d’encantament amorós l’acompanya amb una foto de diversos gots transparents plens de líquid groc sobre una paleta de pintor, perquè no quedin dubtes de l’objecte del conjur.  

Soc esotèric

Notícies relacionades

Soc esotèricLa màgia és a tot arreu, només fa falta saber-la veure. La pitonissa Gloria assegura llegir el futur als pòsits del cafè; el vident Amaranto ho aconsegueix mirant fotos familiars, i la bruixa Vieira Ramos utilitza la tècnica de la numerologia: «Aquesta maga et connectarà amb el teu número màgic i t’oferirà, a través d’aquest, les espectaculars revelacions que et fa l’univers», diu a la seva web.  

En el mercat esotèric d’internet hi ha solucions per a totes les situacions. La Carlota, la vident tarotista, descendeix a les misèries de la quotidianitat i planteja: «¿T’aixeques al matí sense ganes de començar el dia, estàs esgotada, et sents desganada i sense forces? Truca’m, el meu do et donarà les forces que necessites». La fetillera Rafaela Vílchez, per la seva banda, ofereix ritus per «aclarir les idees, evitar els accidents de trànsit, treure la negativitat, curar els mals de cames i aconseguir que els homes estiguin per tu». Amb un servei gairebé 360º, a aquesta ocultista no se li escapa ni la mascota i en el seu menú d’atencions també ofereix el d’«horòscop caní». Tot és susceptible de ser objecte de consulta amb una bruixa ‘online’.

Temes:

Pseudociencia