ESPECIAL RESUM DE L’ANY

Trivial 2021: ¿Quantes coses saps de l’actualitat de Barcelona?

El Prat 09/06/2021 Sociedad. Proyecto de ampliación del aeropuerto del Prat. Visita a la zona que quedaría afectada por la ampliación de la tercera pista del aeropuerto en la zona de la Ricarda Foto de Ferran Nadeu

El Prat 09/06/2021 Sociedad. Proyecto de ampliación del aeropuerto del Prat. Visita a la zona que quedaría afectada por la ampliación de la tercera pista del aeropuerto en la zona de la Ricarda Foto de Ferran Nadeu / FERRAN NADEU (EPC)

1
Es llegeix en minuts

La polèmica davant la necessitat d’aixecar una tercera pista al Prat o preservar una zona protegida i maniobrar així cap a una economia més sostenible ha centrat el debat en una ciutat tensionada: els ‘lobbies’ del turisme i el comerç han impulsat campanyes contra l’ajuntament i el seu model de ciutat; l’emergència habitacional continua sense encarrilar-se, i els macrobotellons, més enllà del desafiament d’ordre públic, han narrat un malestar profund entre els més joves. Aquí us desafiem que poseu a prova el vostre domini de l’actualitat barcelonina. Comencem!