Tamara Falcó en compleix 40: aquests són els 10 moments de la ‘celebrity’ que s’han de recordar

Tamara Falcó en compleix 40: aquests són els 10 moments de la ‘celebrity’ que s’han de recordar
3
Es llegeix en minuts

Terror de les mainaderes

Famosa des de la seva vida intrauterina, gent de l’entorn domèstic explica que la Tami era una nena «bastant insuportable». En part, diuen, perquè la seva mare li va inculcar que era «una persona molt important». La psicologia aportaria després una dada extra: patia TDA.

La gran bajona

L’etern Disneyworld de la seva infància es va entristir quan ‘Mami’ es va mudar amb ‘tiet Miguel’ [Boyer] a un casalot de Puerta de Hierro (amb dues piscines i pista de pàdel, compte). «Em van canviar d’escola i jo em vaig trobar desubicada, em costava fer amics i em preguntava: ‘¿On són els playmobils del Julio i l’Enrique?’».

Excursió al món obrer

A la tornada dels EUA –va estudiar Comunicació al Lake Forest College d’Illinois– es va posar de dependenta del Bershka. El ‘moment obrer’ li va durar poc perquè el seu pare, Carlos Falcó, la va rescatar per als seus cellers. L’anonimat no estava fet per a ella. El 2013 li va veure la gràcia a l’òrbita ‘celebrity’ i va muntar ‘reality’, ‘We love Tamara’, mostrant els seus luxes del dia a dia.

El boicot de la tiroide

Es va engreixar 20 quilos i no els va amagar, però va admetre que no es reconeixia al mirall. Mig de broma, i reivindicant el dret a la corba, va donar la culpa a la carn arrebossada de l’esmorzar, però la medicina va determinar que patia hipotiroïdisme. Una voluntat fèrria i hores a la Buchinger de Marbella –la ‘segona residència’ dels Preysler-Vargas Llosa– van obrar el miracle. 

‘Pija’ però no només això

La millor definició de Tamara la va donar, sense voler, ella mateixa a ‘El Hormiguero’: «Soc ‘pija’, però pelo conills». O sigui, el seu armari i la seva agenda social són de l’interès de milió i escaig de seguidors, però si fa falta enfangar-se, s’enfanga. Diuen que és un tret més Falcó que Preysler.

L’esprai d’aigua beneita

Als 12 anys es va barallar amb un sacerdot i va decidir no trepitjar misses. Ja a la trentena, en un estiu avorrit va passar per la Casa del Llibre i va comprar una Bíblia («perquè era blanca i blaueta i tenia una palmera»). A partir d’aquí, va resar el rosari, va fer estades espirituals amb mossèn Ghislain Roy i es va instal·lar una ‘app’ per rebre alertes d’‘evangeli.net’. Li va passar pel cap ser monja, però es va conformar portant al bolso un esprai d’aigua beneita.

La família se li resisteix

La Tamara no dona l’abast desmentint que el seu últim nòvio, el dissenyador de cotxes Íñigo Onieva, és un donjoan. Malgrat que la seva llista d’amors no és gens menyspreable –Albert Comenge, Marco Noyer, Luis Medina, Tommaso Musini, Iván Miranda Álvarez-Pickman– i que ha rebut dues peticions de matrimoni, no hi ha manera de lligar la parella ideal per formar família.

Elaboracions brillants

Fins a arribar a ‘Masterchef Celebrity 4’ només sabia de cuina que era l’‘oficina’ de la Ramona, la senyora que cuina a Villa Meona. Però es va aplicar, va fer classes amb Paco Roncero i es va coronar com la guanyadora del concurs amb tres platillos qualificats pel trio presentador de «brillants». Perseverant, s’ha tret el títol a l’escola d’alta cuina Le Cordon Bleu i ja ha dissenyat un menú per a Porcelanosa.

Marquesa per sorpresa

Contra tot pronòstic, el seu pare, Carlos Falcó, mort l’any passat a conseqüència de la Covid, li va deixar el títol de marquesa de Griñón. Ella està encantada de la vida, tot i que no té més privilegi que el tracte d’Excel·lentíssima Senyora.

Al púlpit de Motos

La seva conversió a tertuliana de ‘El Hormiguero’ ha donat moments de glòria catòdica. Perles, dites amb la naturalitat que la caracteritza, com «estic molt contenta de ser de dretes» o «a Mario [Vargas Llosa] les llenties li agraden amb dos ous» disparen les xarxes al segon.