Adam Demos: 10 coses sobre el nou mite sexual de la sèrie ‘Sexo/Vida’ (Netflix)

L’intèrpret australià es fa viral després d’un nu frontal en una escena que l’ha tret de l’anonimat

Adam Demos: 10 coses sobre el nou mite sexual de la sèrie ‘Sexo/Vida’ (Netflix)
3
Es llegeix en minuts

L’ÚLTIMA REVELACIÓ AUSTRALIANA

Adam Demos va néixer a Wollongong, al sud de Sydney. El seu debut televisiu va ser a la telenovel·la australiana ‘Home and Away’ (2009). No va fer el salt internacional fins a ‘UnREAL’ (2015), una producció en què va coincidir amb Stacy Ruskeyer, creadora de ‘Sexo/Vida’. En aquesta sèrie de Netflix dona vida al Brad, un productor musical australià, canalla i sexi, de manera que el seu accent natiu li ha sigut útil.  

MEMBRE DESTACAT DEL REPARTIMENT

Amb una escena de dutxa n’hi ha hagut prou per consagrar-lo. ‘Sexo/Vida’ se centra en les fantasies de Billie Connelly, una mare recent la fam sexual de la qual no satisfà el seu ideal marit. «Fa 18 mesos que no em fa un ‘cunnilingus’, jo he expulsat un ésser humà del meu cos en la meitat de temps», es queixa a l’inici de la trama. Comença a escriure un diari que no trigarà a protagonitzar Brad, l’exnòvio que interpreta Adam Demos, que reapareixerà en la seva vida. El seu nu frontal a la dutxa del gimnàs, fins on el persegueix l’intrigat marit, es va fer viral a TikTok per les dimensions del seu penis.  

ICONA DE LA ‘FEMALE GAZE’

Stacy Ruskeyer ha defensat que el nu frontal d’Adam Demos no només perseguia l’excitació sinó que era necessari. Per construir el personatge del marit, i mostrar fins a quin punt l’obsessiona l’exnòvio d’ella. Però sobretot perquè ‘Sexo/Vida’ s'explica des d’una mirada femenina (‘female gaze’) i ensenyar-ho tot era important per comprendre la magnitud del seu desig. Adam Demos no hi va tenir inconvenient: era en el guió des del principi. 


PARELLA DE LA COPROTAGONISTA


L’actor és parella de Sarah Shahi, en la ficció Billie Connelly. Segons ha explicat ella, es van conèixer al tràiler de maquillatge i va ser un enamorament sobtat. Van revelar la seva relació en vigílies d’Any Nou. «No estic exactament segura de com dues persones en costats oposats del món podrien tenir més en comú, estaven destinades a conèixer-se. Però sí sé que he conegut la meva ànima bessona», el va felicitar l’actriu texana, de pare iranià i mare espanyola, pel seu 36 aniversari.

TRIANGLES QUE SOBREPASSEN LA PANTALLA

Shahi va estar casada amb l’actor Steve Howey (‘Shameless’), amb qui va tenir un fill i després bessons. Es van divorciar el 2020, tot i que no està clar quan va entrar en escena l’australià.


‘COORDINADOR D’INTIMITAT’


A causa de la càrrega eròtica de ‘Sexo/Vida’, va ser molt útil comptar amb un ‘coordinador d’intimitat’ durant el rodatge. «Ho assajaves tant que, quan ho feies, era molt més còmode. Es parla de tot: des dels moviments de les mans fins als de la respiració», va afirmar a ‘Entertainment Weekly’.  


OBRER ABANS QUE ACTOR

Abans de decidir-se a ser actor, Demos va treballar com a obrer en l’empresa de demolició del seu pare. L’experiència li va servir en la seva estrena a Netflix, la comèdia romàntica ‘Amor en obras’.   


L’ÀNIM D’UNA MARE

Demos es va decidir a seguir la seva vocació ja amb 23 anys, quan va ingressar en la Screenwise Film & TV Acting School de Sydney. I tot gràcies a l’ànim de la seva mare, que el va ajudar a buscar l’escola.


AMANT DE L’ESPORT

Atlètic com se’l veu, en el seu compte d’Instagram mostra com practica tota mena d’esports, des del golf a l’escalada. 


Viatger

Una altra de les seves aficions és viatjar, a la qual cosa va destinar tots els seus estalvis durant els seus anys d’obrer. Ha estat al Canadà, Nova Zelanda, Tailàndia, Bali i Europa.