NOVA PEL·LÍCULA

Gal Gadot: l’actriu ‘control freak’ i exentrenadora militar que dona vida a Wonder Woman

  • L’estrella, embarassada del seu tercer fill, torna amb el seu personatge més icònic a ‘La lliga de la justícia’, que s’estrena a HBO el dia 18.

  • Fes el test per provar què saps de la nova entrega de Zack Snyder

Gal Gadot: l’actriu ‘control freak’ i exentrenadora militar que dona vida a Wonder Woman
2
Es llegeix en minuts
Beatriz Martínez
Beatriz Martínez

Periodista

Ubicada/t a Madrid

ver +

Gal Gadot (Roix Ha-Àyin, 1985) va arribar al panorama hollywoodià per convertir-se en una estrella gairebé de manera immediata. Però malgrat el seu èxit fulgurant, mai ha tingut la intenció de doblegar-se a les normes no escrites de l’‘establishment’ i convertir-se en una marioneta al seu servei. 

Controla de manera fèrria la seva carrera i creu cegament en el treball dur, en la cultura de l’esforç, una cosa que poden assegurar tots aquells que han estat al seu costat a les diferents pel·lícules en què ha participat: és la primera que arriba i l’última que se’n va del set. 

No a ser ‘noia Bond’

Abans d’enfundar-se per primera vegada (i estant embarassada) el vestit de Wonder Woman a ‘Batman contra Superman: L’alba de la justícia’ (2016), va rebutjar ser noia Bond a ‘Quatum of Solace’ perquè en aquell moment estava estudiant Dret i Relacions Internacionals. El seu primer paper important va ser a la saga ‘Fast & Furios’, en què interpretava una agent del Mossad. El director Justin Lin la va escollir perquè coneixia a la perfecció el maneig de les armes, ja que va fer el servei militar obligatori i durant dos anys va servir com a entrenadora de combat a les Forces Armades d’Israel.

Sempre ha estat en bona forma física, potser perquè la seva mare és professora de gimnàstica i, com a pitjor mania, assegura ser una mica ‘freak control’, necessita tenir-ho tot sota control. ¿Els seus gustos? Van des de fer meditació fins a conduir motos. 

Diu que abans de presentar-se a l’audició per al paper de Diana Prince es va posar a escoltar la cançó de Beyoncé ‘Run the World’ i va entrar d’allò més empoderada a la prova. Gràcies a l’estrena de ‘Wonder Woman’ es va convertir en una icona. El seu carisma va ser fonamental a l’hora de personificar la simbologia feminista del seu personatge. A més, al costat de la directora Patty Jenkins va formar un tàndem imbatible, tant a nivell personal com professional. Es van fer amigues íntimes i va acabar involucrant-se com a productora a la segona part de la franquícia, ‘Wonder Woman 1984’. Ja estan treballant en el seu pròxim projecte conjunt, una nova versió de ‘Cleòpatra’. 

Tercer fill

Queden lluny els temps en què es va coronar com a reina de la bellesa al seu país d’origen i va participar al certamen de Miss Univers amb 18 anys. Ara és mare de dues filles al costat de l’empresari Yaron Versano, l’Alma (de 10 anys) i la Maya (de 4 anys), i fa uns dies, just després d’aparèixer esplendorosa a la cerimònia de lliurament dels Globus d’Or, va anunciar per Instagram que tornava a estar embarassada. El pròxim 18 de març s’estrenarà a HBO el nou muntatge de Zack Snyder de ‘La lliga de la justícia’, mentre té pendent d’estrena ‘Muerte en el Nilo’ i el ‘thriller’ per a Netflix ‘Red Notice’.

Temes:

HBO Wonder Woman