La carrera solidària per participar-hi amb el teu gos

Tindrà lloc el diumenge 14 d’abril al Parc Fluvial del Besòs de Santa Coloma de Gramenet

1
Es llegeix en minuts
La carrera solidària per participar-hi amb el teu gos

Cervantes sabia el que feia quan un dels diàlegs més brillants sortits de la seva ploma el va assignar a Cipión i Berganza, dos gossos d’olfacte molt fi.

Olfacte fi com el que tindran els participants de la segona edició de la Can We Run Barcelona, una carrera en la qual les persones i les seves mascotes canines correran en família.

L’esdeveniment, organitzat per EL PERIÓDICO, el diari Sport i Prensa Ibérica, tindrà lloc el diumenge 14 d’abril al Parc Fluvial del Besòs de Santa Coloma de Gramenet, gràcies al suport de l’Ajuntament de Santa Coloma, Eurofitnes i Bissell.

L’objectiu és fomentar l’adopció i tinença responsable de mascotes. I és que el 30% de l’import recaptat en les inscripcions tindrà un fi solidari i serà donat a una protectora d’animals.

La Can We Run ja s’ha celebrat amb èxit a diverses ciutats espanyoles com Palma, Zamora, Gijón, Alacant, Màlaga, Saragossa, Las Palmas de Gran Canaria i Vigo. Ha concentrat més de 6.000 participants entre gossos i amos en el total del tour.

Més que una carrera

Can We Run Barcelona està oberta a tots els perfils de participants en les dues categories: Runner i Marxa.

A les 10:00 del matí tindrà lloc la sortida de la categoria Runner, un recorregut de sis quilòmetres en el qual els participants correran amb el seu gos en un entorn inigualable.

A les 10.45 hores començarà la categoria Marxa, que consistirà en un recorregut de tres quilòmetres per disfrutar una passejada juntament amb altres participants i les seves mascotes. ¡Els guanyadors tindran premi!

Però aquí no acaben les activitats. Abans de la sortida de la categoria Runner, hi haurà una sessió d’escalfament grupal al ritme d’Eurofitness i, a partir de les 11.45 hores, tindran lloc diverses exhibicions i una passarel·la d’adopció.

En definitiva, una jornada que comptarà amb diferents activitats per disfrutar d’un matí divertit.

Les inscripcions ja estan obertes.