Tu i jo som tres

Les calces de la nena de Shrek van enamorar Buenafuente

2
Es llegeix en minuts
Les calces de  la nena de Shrek van enamorar Buenafuente

J a han col·locat Buenafuente al lloc que li correspon, és a dir, en la programació de TV-3 (programa Vosaltres mateixos). Hi estic d’acord. Tenir-lo tancat únicament al pati del darrere, a la plataforma en streaming 3cat, era un desaprofitament, atesa la categoria del showman, i atès el pressupost d’aquesta tanda de programes, 1.273.837 euros, segons publica com a suma total el Portal de Transparència.

Notícies relacionades

Aquests programes, d’una hora de durada, són bàsicament un llarg monòleg. Ell sempre treballa bé aquesta corda del charlisme irònic, com solia dir el gran Godoy. L’altre dia, va parlar de com d’evanescent és això de la popularitat televisiva. Va explicar que en certa ocasió una senyora li va dir: "Soc la teva fan número u, però no recordo el teu nom", i que al cap d’un moment aquella fan va fer memòria i va exclamar: "¡Ja ho tinc! ¡Ets l’Arturo!". O sigui que aquella dama potser va confondre Artur Mas amb Buenafuente. Va demostrar el showman amb aquesta anècdota que la tele aboca al nostre cervell unes papilles de noms, com ous remenats amb xampinyons. I els televidents acabem per no saber qui és l’ou ni qui el xampinyó. Sol incrustar també Buenafuente alguna pinzellada per fer-se notar en els ambients de la colla pessigolla del procés. Va dir, per exemple, que ell ja no viatja a l’estranger perquè és aquí on tenim el més portentós. Va afegir: "A Anglaterra tenen un Rei, però a Espanya n’hi ha dos". Rialles al plató. Li va faltar afegir-hi que a Catalunya també tenim dos presidents: un a la Generalitat i un altre a Waterloo. Però no s’hi va atrevir. ¡Ah! Algú hauria d’avisar Buenafuente i explicar-li que Vicent Sanchis ja no dirigeix TV-3.

A casa ens va agradar molt quan Silvia Abril hi va aparèixer de sobte. Aquesta actriu i humorista sempre ens transmet molt bon rotllo. Va explicar el dia en què Buenafuente es va enamorar d’ella. Va ser a Antena 3 TV el 2006. Ella interpretava el seu cèlebre paper de nena de Shrek, i en vista que aquella nit Buenafuente tenia una pujada de testosterona, ella es va aixecar la faldilla totalment i li va mostrar la viva estampa de les seves calces en tota la seva esplendor. "¡Quines petites!", va exclamar meravellat Buenafuente. A partir d’allà, 16 anys de feliç matrimoni els contemplen. Les criatures de la tele, malgrat trobar-se en una gàbia, de vegades viuen moments molt bonics.

Temes:

Artur Mas