TU I JO SOM TRES

El pop només volia sobreviure

1
Es llegeix en minuts

José Luis, concursant de ’Supervivientes’ (Tele 5), amb el pop. / MEDIASET

Sobresalt a Cayo Cochinos (Supervivientes, T-5). Ha aparegut un pop incrustat a l'esquena del concursant José Luis. Mentrepescava submergit al Carib, el cefalòpode ha aprofitat per a grimpar pel seu omòplat dret, i s'ha quedat allà. En el programa, i també entre els seus companys de La isla de los mosquitos, hi havia preocupació. Fins i tot horror diria jo. A casa també ens ha sobrevingut una inquietud. Però nosaltres, per qui estàvem preocupats era pel pop. El pobre animal, davant l'amenaça de tota la parafernàlia televisiva envaint el seu hàbitat natural, només intentava sobreviure. No ho ha aconseguit. José Luis se l'ha tret de sobre i l'octòpode ha acabat socarrimat a la graella. La metàfora està servida. Vostès mateixos.

Notícies relacionades

ELS OUS D'HOMS.- El preciós tuit que Franscesc Homs ha rematat amb pintoresc i nítid grafisme («Estic fins als ous») no ha tingut fortuna al TN vespre de dimarts. Per a ells no ha existit. Al TN migdia, en canvi, hi han fet una estranya referència. Un conat. No han llegit el text, i ens han posat una brevíssima captura de pantalla dels seus tuits en què amb prou feines es llegia res en absolut. Una llàstima. Ara que el virtuós Homs s'ha posat airós i fantàstic, resulta que a TV-3 no els agrada. Els que sí que s'han referit als seus ous, i ho han celebrat molt, ha sigut als Telediaris de TVE-1. ¡Ah! La llei de l'estrabisme informatiu entre TV-3 i TVE-1 segueix vigent més que mai. El cas de la destitució del conseller Baiget, segons TVE: «Ha provocat indignació al PDECat. Alguns creuen que ha sigut un cop d'Estat en el partit». Aquesta interpretació és notícia: mai TVE havia dispensat a un conseller de la Generalitat una defensa tan magnífica. La versió de TV-3 ha sigut diferent: «Puigdemont ha tancat la crisi en 24 hores. I ens ha ofert la imatge d'un Govern unit». Vostès mateixos, escullin la versió que més els agradi. O cap.

'LOS PECECITOS'.- Abans d'anar-se'n de vacances El intermedio ens ha deixat el millor hit per a aquest estiu. A la recent compareixença del ministre Montoro, parlant dels milionaris beneficiats amb l'amnistia («En el fondo del mar, los pececitos se van o se quedan como están») els d'El intermedio li han posat música. Els ha quedat una cançó de l'estiu molt encomanadissa. Montoro ha deixat Georgie Dann a la ruïna.