TRIBUNA SOBRE EL FUTUR DEL PSC

Núria Parlon: Renovació, suma i unitat

2
Es llegeix en minuts
 

  / JOAN CORTADELLAS

Estic orgullós que el meu partit, el PSC, prediqui amb l'exemple i porti a terme un procés de primàries per escollir qui serà el nostre primer secretari. Perquè seran els i les militants socialistes els que elegirem qui ha d'encapçalar el nostre projecte per als pròxims anys. Des de la base, amb veu i vot, de forma lliure i democràtica. Més enllà del debat al voltant de qui guanyarà, és clar que qui guanya segur és el meu, el nostre, partit. Guanyem en credibilitat i en confiança. La que dóna saber que la persona que lideri el nostre projecte serà la persona i la candidatura que té més suport. I no tinc cap dubte que, sigui qui sigui la persona elegida, els i les socialistes sumarem amb ella i amb l'equip que l'acompanyi.

El PSC necessita renovar-se. Renovar-se per sumar persones i idees al projecte, per construir un projecte d'esquerres i progressista que torni a il·lusionar la majoria de catalans i catalanes. I som molts els que recolzem la Núria pels valors que ella representa. La Núria és alcaldessa, com jo, i ha sigut capaç de transformar Santa Coloma aplicant-hi mesures socials que han sigut pioneres en l'àmbit municipal. Com a alcalde i com a company i militant socialista, crec que pot ser la persona idònia per transformar el nostre partit en aquests moments i construir una alternativa guanyadora a tot Catalunya. Per transformar-la des dels pobles, viles i ciutats.

ADAPTAR-SE ALS NOUS TEMPS I NECESSITATS

Cal renovar-se i sumar, a tots i totes. Transformar-nos i adaptar-nos als nous temps i les noves necessitats dels nostres veïns i veïnes, del conjunt dels catalans i les catalanes. Els i les socialistes volem tornar a ser la força majoritària a Catalunya i a Espanya per poder desenvolupar el nostre programa i aplicar les mesures que creiem que són necessàries per garantir la igualtat i la justícia social. I el primer pas és ser pioners en idees i en projecte.

Ara invito a tots a participar massivament en el nostre procés de primàries, debatre i intercanviar i compartir idees entre companys i companyes als quals s'ha d'aplaudir per optar a liderar el nostre projecte en els temps actuals. Estic satisfet perquè amb el procés de primàries i el congrés obert demostrem que el nostre és un projecte viu i en procés de renovació, transformació i canvi.

Notícies relacionades

I quan tinguem primer secretari, tots treballarem amb idees i forces renovades per al nostre projecte comú: el PSC i la creació de nous llocs de treball; per combatre la corrupció i garantir la transparència al 100%; per una educació i sanitat de qualitat; per aconseguir un nou acord entre Catalunya i la resta d'Espanya que ens permeti reformar la Constitució en sentit federal i un nou model de finançament per als catalans i les catalanes, i per impulsar lleis que reconeguin la pluralitat lingüística i cultural de l'Estat .

Guanyi qui guanyi, qui guanya és el PSC, el nostre projecte i, estic convençut, ¡Catalunya!