EL CAS DE LA NOIA ÍNDIA VIOLADA I TORTURADA

Tribut a Amanat

"No deixo de donar-le voltes a què iniciativa es pot prendre des del Parlament Europeu per evitar més crims monstruosos com el recent de l'Índia"

1
Es llegeix en minuts
Una dona, durant una de les manifestacions de protesta per la mort de la noia brutalment violada a Bombai (Índia), el desembre passat.

Una dona, durant una de les manifestacions de protesta per la mort de la noia brutalment violada a Bombai (Índia), el desembre passat. / Rafiq Maqbool (AP)

Després d'uns dies de festes familiars, una de les notícies d'aquests dies em té totalment indignada i no deixo de donar voltes a quina iniciativa es pot prendre des delParlament Europeu per tal de denunciar un crim monstruós que no hauria de succeir en cap societat civilitzada.

Notícies relacionades

Em refereixo a la noia hindú de 23 anysAmanat --el nom pel qual se la coneix, ja que no se sap la seva identitat--, que fouviolada i torturada mentre viatjava en un autobús a l'Índia i que morí aquesta setmana en un hospital deSingapur.

Just abans de Nadal em van nomenar ponent permanent per a les relacions comercials entre la Unió Europea i l'Índia i, en la propera reunió del mes de gener, demanaré que s'inclogui com a punt de l'ordre del dia el dramàtic cas de vulneració de drets humans en la persona d'Amanat i veure quina iniciativa es pot prendre per tal que crims com aquests no es puguin tornar a produir.