¿Com buscar el dècim amb la teva data de naixement per a la Loteria de Nadal del 2021?

¿Com buscar el dècim amb la teva data de naixement per a la Loteria de Nadal del 2021?

Ana Puit | EPC

1
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Les dates assenyalades solen ser les més buscades per comprar un dècim de la Loteria de Nadal. Fa uns mesos, per exemple, es van esgotar els dècims amb el dia en què va entrar en erupció el volcà de La Palma. Però també solen esgotar-se amb rapidesa els dècims que coincideixen amb algun esdeveniment polític, social o esportiu destacat com unes eleccions, un casament real.

Ja entrant en el terreny personal, la gent compra números associats a algun esdeveniment familiar, com el naixement d’un fill, d’un pare, de la teva parella... I també n’hi ha els que opten per elegir el de la seva data de naixement o aniversari.

Si ets d’aquests últims i vols aconseguir el número del dia en què vas néixer o el dia i mes en què vas celebrar algun aniversari destacat –com la majoria d’edat– pots acudir a la web d’EL PERIÓDICO i localitzar on pots comprar el número desitjat, amb un cercador en què pots optar per posar ‘conté’, ‘comença’ o ‘acaba’ i el número que t’interessa. Quan hagis posat les xifres, prems ‘Buscar’ i la web t’indicarà l’administració on comprar el dècim, juntament amb la direcció i el telèfon de contacte.

Pàgina oficial de Loteries de l’Estat

Una altra opció, si l’administració és lluny de casa teva o simplement no et ve de gust desplaçar-te, és entrar a la pàgina oficial de Loteries i Apostes de l’Estat i jugar a la Loteria de Nadal online. Simplement cal teclejar l’anhelat número de la sort i triar la data del sorteig (dimecres, 22 de desembre del 2021).

Notícies relacionades

La pàgina oficial de Loteries també té un cercador que localitza el punt o punts de venda de la butlleta. El següent pas és trucar per telèfon a l’administració per esbrinar si el bitllet de la Loteria de Nadal està disponible. El més probable és que ens sol·licitin el pagament previ a través de transferència bancària si vols que t’enviïn el dècim a domicili.

L’entitat disposa també d’una aplicació tant per a Android com per a iOS.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.