Celebració

Els guanyadors més curiosos de la loteria de Nadal

Consulta els premis de la Loteria de Nadal

Comprova els números de la Loteria de Nadal

Els guanyadors més curiosos de la loteria de Nadal

Pau Venteo

2
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Com cada any, el sorteig extraordinari de la loteria de Nadal ha estat ple d’anècdotes, des de l’espifiada inicial a l’extraviar-se una de les boles abans de l’inici del sorteig com les celebracions amb magnificència per uns premis que han estat, una altra vegada, molt repartits.

I, entre tant premiat, alguns de coneguts o d’anònims amb històries d’allò més curioses.

El Teatro Real, talismà

Una dona que estava amb dos menors al Teatro Real s’ha assabentat en directe que era una de les premiades amb el Gordo del sorteig de loteria de Nadal 2022. La dona estava asseguda al pati de butaques on se celebra el sorteig extraordinari de Nadal quan va sortir el 05490, el número premiat amb el Gordo.

En aquell moment, la gent que hi havia a prop de la dona es va arremolinar al seu voltant per felicitar-la. Ràpidament, una persona es va emportar els tres fora de la sala per l’enrenou que es va generar. La dona, a l’atur i mare de dos fills, va comprar en una administració de loteria d’Astúries el dècim amb el qual ha guanyat 400.000 euros.

Però no ha sigut l’únic moment de celebració a la seu on se celebra el sorteig de la loteria de Nadal. La sort ha sigut molt present de nou al Teatro Real perquè, minuts més tard, cap a les 12, dues dones han començat a cridar i a saltar perquè han sigut premiades amb un cinquè premi pel número 38454, dotat amb 60.000 euros la sèrie.

El president i una exalcaldessa, premiats

Segons ha informat el digital ‘El Independiente’, el president del Govern, Pedro Sánchez, ha guanyat 320 euros, repartits en dues butlletes diferents –la primera amb el número del partit i l’altra, de l’Oficina de Prospectiva Espanya 2050–.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el Gordo de la loteria de Nadal 2022 que ha caigut a Barberà del Vallès (Barcelona) aquest dijous 22 de desembre ha deixat moltes històries personals curioses. A més de Buba, el paleta senegalès de Sabadell que ha acudit a l’administració afavorida per celebrar la seva sort, el número de la fortuna ha somrigut també l’exalcaldessa del municipi. Sílvia Fuster, que va governar el passat mandat com a cap de llista del partit local Plataforma Ciutadana de Barberà del Vallès, ha sigut una de les beneficiàries del primer premi.

D’altra banda, el tinent d’alcalde de Benidorm, José Ramón Gonzalez de Zárate, del Partit Popular, s’ha assabentat pels mitjans locals que li ha tocat un cinquè premi.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.