Sorteig extraordinari

¿Quan es pot cobrar la Loteria de Nadal?

Comprova els números de la Loteria de Nadal 2022

¿Quan es pot cobrar la Loteria de Nadal?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El sorteig de la Loteria de Nadal ja ha repartit tots els premis principals. Quan les agulles del rellotge arribaven a les 13.00 hores, ha sortit el segon quart premi, que tancava la tanda de pots corresponents als primers cinc premis. D’aquesta manera, els afortunats que hagin comprat un dècim del Gordo i altres butlletes premiades ja pensen a rebre la seva recompensa.

Cal saber que el cobrament dels premis es farà en funció de la seva quantia. Així, doncs, els números amb premis inferiors a 2.000 euros per cada dècim els podran reclamar únicament en un dels 10.600 punts de venda de la xarxa de Loteries. Ho podran fer a partir de les 18.00 hores d’avui, 22 de desembre, i el termini s’estendrà fins a les 18.00 hores del 22 de març del 2023.

En cas que el premi superi els 2.000 euros, l’import es cobrarà a les entitats financeres incloses a la llista disponible al web de Loteries. Els terminis per reclamar aquests diners seran els mateixos que a la resta de premis.

Tres mesos de termini

El termini per cobrar el premi d’un dècim de loteria és de tres mesos: des de les 18.00 hores del 22 de desembre fins al 22 de març del 2023 a la mateixa hora. Durant aquest període, els premiats amb quanties inferiors a 2.000 euros hauran d’acudir a un dels 10.600 punts de vendes de Loteries; en canvi, si les butlletes són de premis superiors a aquesta xifra, s’han de reclamar a qualsevol entitat financera autoritzada per la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat (SELAE).

Cobrar per Bizum

Notícies relacionades

Es poden beneficiar del cobrament via Bizum els afortunats amb premis de fins a 2.000 euros. És a dir, no serveix si t’emportes el Gordo. L’administració t’ho podrà ingressar a través de l’aplicació de pagament instantani mitjançant un codi QR obtingut a la mateixa l’aplicació. Els que tinguin premis amb una quantitat superior hauran de recórrer als canals tradicionals.

Pots comprovar si el teu número ha sigut premiat a través d’EL PERIÓDICO.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.