Sorteig extraordinari

El Mestre ‘Nostradamus’ Joao clava la predicció del Gordo de la Loteria de Nadal 2022

Llista oficial de premis de Loteria de Nadal 2022 (en PDF)

Comprova aquí si els teus dècims de la Loteria de Nadal tenen premi

«A mi, a casa meva, m’ha tocat dues vegades», explica l’endeví en un programa de ràdio

El Mestre ‘Nostradamus’ Joao clava la predicció del Gordo de la Loteria de Nadal 2022

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

El Mestre Joao s’ha animat a donar el seu pronòstic sobre quin número guanyarà la Loteria de Nadal aquest any. L’endeví es va aventurar fa uns dies a explicar en el programa ‘¡Anda ya1’ de Los 40, la visió que havia tingut sobre el sorteig extraordinari del 22 de desembre, que incloïa un zero al principi i el final del número.

No és l’únic: molts comunicadors han fet la seva predicció de quin número serà qui rebi el Gordo de Nadal, com Iker Jiménez, que no ha dubtat a fer ús del big data per apuntar la xifra guanyadora: el 76297. De la mateixa manera, el vident Luis el Oráculo va anunciar el seu número guanyador a través de TikTok, fent que s’esgotés en totes les administracions.

«Jo veig la terminació en 2 o 0. Tingueu en compte que veig capicua o repetició», els explicava als locutors Cristina Boscá i El Gallo, els conductors del programa de ràdio ‘¡Anda ya!’.

El conegut endeví de Madrid ha confessat a més que durant la seva vida ha tingut fortuna amb els números que ha escollit:  «A mi, a casa meva, m’ha tocat dues vegades. O sigui, que tinc una miqueta de gràcia», va afegir

Finalment, segons el Mestre Joao hi ha rituals que ajuden a guanyar el sorteig, i per això n’ha explicat un a l’audiència, afegint que aquest ritual només és vàlid per a un número, no per més d’un.

@el_periodico ¿Quantes probabilitats tenies que et toqués el Gordo? #greenscreen #greenscreenvideo #SorpresaQuaker #loteria #elgordo #actualidad #quehapasado #quehapasadohoy #loteriadenavidad #curiosidades #noticiasen1minuto #noticiastiktok #fypシ ♬ Chichiquetere - HCTM

Notícies relacionades

«Perquè toqui, es necessita un potet, un imant, tres monedetes de coure, de les de cèntim, uns granets de cafè, romaní i llorer. Tot molt casolà. I hi posem el dècim, només un dècim, i el tanquem», ha explicat el vident. «S’ha de fer un dimarts i no l’obrim fins el dia del sorteig», ha assenyalat el vident.

Pots comprovar si aquest és el número de loteria que finalment resulta premiat aquest dijous. A més, el 6 de gener tindrà lloc el Sorteig del Nen que reparteix 700 milions en premis. El gener passat aquest primer premi va ser per al 41665, un número venut íntegrament a Logronyo.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.