El Gordo de Nadal

Aquests són els números de la Loteria de Nadal més buscats a Barcelona

Els barcelonins solen decantar-se per números relacionats amb algun esdeveniment ocorregut durant l’any que finalitza

¿Quins premis puc guanyar a la Loteria de Nadal? Aquestes són totes les quantitats

Aquests són els números de la Loteria de Nadal més buscats a Barcelona
2
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Els aficionats a la Loteria de Navidad solen tenir uns números de capçalera amb els quals juguen cada any. A l’hora de comprar un dècim per al Sorteig del Gordo és habitual decantar-se per aquells que contenen un número concret, acabament favorit o simplement una data relacionada amb alguna celebració. En realitat, tots aquests favoritismes no deixen de ser simples supersticions. Tots els números que s’introdueixen al bombo el dia del sorteig tenen les mateixes probabilitats de resultar afavorits amb algun dels premis de la Loteria de Nadal.

A part dels gustos personals també hi ha números que cada any solen vendre’s molt ràpidament i desaparèixer de les Administracions de Loteries en qüestió de dies i fins i tot d’hores. Són aquells que coincideixen amb la data d’algun esdeveniment important esdevingut durant l’any. Aquest any, el número 19921, que coincideix amb la data d’erupció del volcà de La Palma, va esgotar les seves 172 sèries en tot just unes hores.

Barcelona també té els seus números favorits

Els barcelonins també tenen tendència a buscar números específics per a aquest sorteig. ¿Quins són els números més buscats aquest any a Barcelona per a la Loteria de Nadal?

En general, els que acaben en nombres imparells tenen sempre més acollida i generen més vendes que els que acaben en nombre parell. Els dècims acabats en 15, 22 o 33 solen ser molt buscats, al contrari del que succeeix amb els dècims que acaben en 0 i 8, que amb prou feines captiven el comprador.

Notícies relacionades

La gent de Barcelona també sol decantar-se per números de la Loteria de Nadal relacionats amb algun esdeveniment ocorregut durant l’any que finalitza. Aquests són els números més buscats aquest any pels barcelonins:

  • 28121: Coincideix amb la data de l’arrencada de la campanya electoral de les eleccions a Catalunya.

  • 14221: És la data de celebració de les eleccions catalanes.

  • 12721: Data en la qual el Govern de la Generalitat va decidir tancar a mitjanit bars, restaurants i serveis a domicili a causa de l’augment progressiu de casos de Covid.

  • 24921: Festivitat de la Mercè.

Aquest any, la Loteria de Nadal repartirà prop de 2.500 milions d’euros en premis. En total s’atorgaran premis a més de 26 milions de dècims. EL PERIÓDICO retransmetrà el sorteig de Nadal en directe el pròxim 22 de desembre i posarà a disposició dels seus lectors un cercador per comprovar si un número ha obtingut algun premi

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.