Sorteig Extraordinari de Nadal

Aquesta és la cançó de l’anunci de la Loteria de Nadal 2021

El tema utilitzat ha servit de banda sonora en pel·lícules i sèries

Aquesta és la cançó de l’anunci de la Loteria de Nadal 2021
2
Es llegeix en minuts
Manuela Valdés

Cada any, l’anunci de la Loteria de Nadal ve acompanyat d’algun tema musical que acaba despertant l’interès i la curiositat entre el públic. Aquest any no podia ser menys i l’espot ‘Cadena de décimos’ en què amics, familiars i veïns es regalen números per al sorteig nadalenc de manera secreta porta com a banda sonora la cançó ‘White Winter Hymnal’ del grup nord-americà, Fleet Fox, liderat per Robin Pecknold i Skyler Skjelset.

La història de la cançó de l’anunci de la Loteria de Nadal

La història de la cançó de l’anunci de la Loteria de NadalEl tema musical utilitzat a l’anunci de la Loteria de Nadal (‘White Winter Hymnal’) s’inclou a l’àlbum debut del grup Fleet Fox llançat el 2008, i tot i que va ser una cançó que, en el seu moment, no va arribar a la llistes d’èxits, va tenir una excel·lent acollida per part de la crítica. De fet, alguns mitjans de comunicació especialitzats, la van situar entre els cinc millors temes musicals del 2008.

Banda sonora en pel·lícules i sèries

De fet, no és la primera vegada que s’utilitza aquest tema musical per a alguna producció audiovisual. Des de que es va publicar fa 13 anys, ‘White Winter Hymnal’ ha servit de banda sonora de determinades pel·lícules i sèries. Es pot escoltar a la pel·lícula ‘Jack Goes Boating’ (2010) o a ‘Navidades ¿bien o en familia?’ (2015) i també ha servit com a cançó d’obertura en la sèrie dramàtica ‘The Path’ d’Aaron Paul. TVE també va recórrer a aquest tema per a la seva campanya de Nadal el 2010.

‘White Winter Hymnal’ va ser escrita pel líder de la banda Robin Pecknold que, en el seu moment, va assegurar que era un dels seus temes favorits per cantar en directe. A més va revelar que per al tempo es va inspirar en la cançó ‘Xiula mentre treballes’ del clàssic de Disney ‘La Blancaneu i els set nans’

La lletra del tema encaixa perfectament amb l’ambient nadalenc i sobretot hivernal de l’anunci de la Loteria de Nadal d’aquest any. Paraules com «neu», «bufandes» o «abrics» apareixen al llarg de la cançó.

Un sorteig amb molts premis

Notícies relacionades

El sorteig de la Loteria de Nadal se celebrarà el pròxim 22 de desembre al Teatro Real de Madrid. Aquest any es repartiran 2.408 milions d’euros en premis entre les 172 sèries emeses. En total, es repartiran premis a més de 26 milions de dècims.

EL PERIÓDICO retransmetrà en directe el sorteig de la Loteria de Nadal i, a l’instant, es podran comprovar els dècims del sorteig per saber si tenen premi.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.