SORTEIG DEL NEN

Els catalans jugaran menys de 13 euros per persona a la loteria del Nen

Tarragona, amb una mitjana de 9 euros per persona, és la segona província espanyola, després de Huelva, que menys gasta en aquest sorteig

 

  / RAMON GABRIEL

1
Es llegeix en minuts

Els catalans jugaran aquest 2017 de mitjana menys de 13 euros en dècims del sorteig extraordinari del Nen, que se celebra demà divendres, dia 6, segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat, que ha posat a la venda a Catalunya gairebé 5 milions de dècims amb un valor de més de 98,4 milions d'euros.

El segon sorteig de loteria en importància, després del de Nadal, no suscita tanta expectació com el del Gordo, que aquest any a penes va deixar un pessic de 40 milions a Barcelona.

Per al sorteig d'aquest divendres, Loteries i Apostes de l'Estat ha consignat als establiments de Catalunya 4.923.584 dècims, encara que molts no es vendran i seran tornats abans del sorteig.

PER PROVÍNCIES

A la província de Barcelona s'han posat a la venda dècims per valor de 72,6 milions d'euros, que, si es venguessin tots, suposarien una mitjana de 13,14 euros per persona.

Notícies relacionades

A la de Girona, estan a la venda dècims per valor de 7,8 milions, l'equivalent a 10,43 euros per cada gironí, mentre que a la Lleida són 10,8 milions, és a dir, 24,86 euros per cada habitant, encara que en aquesta província l'administració de loteria la Bruixa d'Or de Sort (Pallars Sobirà) distorsiona les xifres perquè és una de les que més venen a tot Espanya.

Loteries i Apostes de l'Estat ha consignat un total de 7,2 milions d'euros en dècims a la província de Tarragona, l'equivalent a poc més de 9 euros per persona, cosa que la situa com la segona província espanyola, després de Huelva, i sense comptar les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla, que menys juga a aquesta loteria.

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.