RESULTATS LOTERIA

Aquest dimarts, tota la informació de la loteria en l'edició de tarda d'EL PERIÓDICO

El número especial contindrà tots els resultats i la informació sobre el repartiment del sorteig

Les nenes de Sant Ildefons que han cantat el Gordo mostren el número premiat. / EFE / JUAN CARLOS HIDALGO

Les nenes de Sant Ildefons que han cantat el Gordo mostren el número premiat.
GRA013 MADRID, 22/12/2015.- Vuelco de las bolas a la tolva, momentos antes de que dé comienzo el Sortero de la Lotería de Navidad, el más importante, popular y longevo de los que tienen lugar en España, que reparte 2.240 millones de euros en premios, de los que 640 millones corresponderán al Gordo (400.000 euros por décimo), y que se celebra . EFE/Juan Carlos Hidalgo

/

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

EL PERIÓDICO llançarà aquest dimarts, a partir de les 16.00 hores, una edició de tarda on es podran consultar els resultats de la Loteria de Nadal d'aquest any 2015.

Aquest segon número es repartirà a tots els quioscos de Barcelona i província (excepte en alguna població molt petita), TarragonaReusGirona Salt. L'edició explicarà en detall els resultats del sorteig, quins són els números premiats i qui són els afortunats guanyadors.

Notícies relacionades

El Gordo, el segon premi, el tercer i molt més en aquest especial que parlarà de la il·lusió que hi ha darrere dels números que canten els nens de San Ildefonso.

CONSULTA ARA

També pots consultar si el teu número ha sigut premiat en aquest servei d'EL PERIÓDICO i saber exactament quina part del pot t'ha tocat. ¡Molta sort! 

Premis Loteria de Nadal 2023

Comprovar Loteria de Nadal 2023

El sorteig de la Loteria de Nadal que se celebrarà el proper 22 de desembre repartirà 2.408 milions. El Gordo de la Loteria de Nadal 2023 estarà dotat amb un premi 400.000 euros al dècim.